Konversioikkuna: Määritelmä

Tämä määrittää, kuinka monen päivän ajan konversioita kirjataan mainokseen kohdistuvan toiminnan (kuten mainoksen klikkauksen tai videon katselukerran) jälkeen.

• Jos valitset 30 päivää, seuranta rajataan konversioihin, jotka toteutuvat 30 päivän kuluessa mainokseen kohdistuvan toiminnan jälkeen.
  • Lyhyempi konversioikkuna vähentää tähän konversiotapahtumaan kirjattavien konversioiden määrää. Jos haluat määrittää konversioikkunoita tai muuttaa niitä, tutustu artikkeliin Tietoja konversioikkunoista.

Aiheeseen liittyvä linkki