Konverteringsperiode: Definition

Det antal dage efter et klik, hvor en konvertering registreres.

• Hvis du vælger 30 dage, spores konverteringer, der forekommer inden for 30 dage efter et klik.
  • En kortere konverteringsperiode reducerer det antal konverteringer, der registreres for denne konverteringshandling på din konto. Se artiklen Om konverteringsperioder, hvis du vil angive eller ændre dine konverteringsperioder.

Relaterede links

Om konverteringsperioder