Konverteringsperiode: Definition

Antallet af dage efter en annonceinteraktion (f.eks. et annonceklik eller en videovisning), hvor en konvertering registreres.

• Hvis du vælger 30 dage, spores konverteringer, der finder sted inden for 30 dage efter en annonceinteraktion.
  • En kortere konverteringsperiode reducerer det antal konverteringer, der registreres for denne konverteringshandling på din konto. Se artiklen Om konverteringsperioder, hvis du vil angive eller ændre dine konverteringsperioder.