Sobre la subhasta d'anuncis de la Xarxa de Display

Els anuncis de la Xarxa de Display participen en diverses subhastes d'anuncis. Abans que participin en aquestes subhastes, Google Ads utilitza una subhasta d'anuncis interna per determinar els anuncis que s'enviaran, l'ordre en què es mostraran i quant costaran. Els vostres anuncis es classifiquen entre els d'altres anunciants en funció del rànquing d'anunci, que es basa en els objectius de campanya, el pressupost i el nivell de qualitat. Això vol dir que si el nivell de qualitat del vostre grup d'anuncis està suficientment per sobre de la puntuació del grup d'anuncis que té a sota, els vostres anuncis poden assolir un rànquing més alt. Els vostres anuncis es classifiquen entre els d'altres anunciants en funció del valor que us podria aportar guanyar la subhasta.

Com se us cobra?

Se us cobrarà com a màxim el valor que es proporcioni segons la configuració de la campanya. Per exemple, si trieu el pagament per conversions a la campanya d'anuncis de display, només se us cobraran les conversions que s'aconsegueixin.

Per què utilitzem una subhasta

Les subhastes són una manera justa de seleccionar els anuncis que es mostraran a la Xarxa de Display. Com que una subhasta d'anuncis classifica els anuncis en funció de les ofertes, dels objectius de campanya i del nivell de qualitat, se'n beneficien tant els anunciants com els editors i els usuaris. Les oportunitats d'anuncis es concedeixen als anunciants que les valoren més i als espais publicitaris que tenen més probabilitats de generar rendiment. Els anuncis es mostren als usuaris per als quals són més rellevants.