Sobre les funcions d'ofertes a les campanyes de display

Si promocioneu la vostra empresa amb campanyes de display, podeu definir les ofertes de diverses maneres a la campanya. Google Ads utilitza aquestes ofertes a la subhasta d'anuncis per ajudar-vos a treure el màxim profit dels anuncis.

Quan l'anunci compleix els requisits per mostrar-se, Google Ads comprova si voleu utilitzar ofertes personalitzades o l'oferta predeterminada, i si heu establert algun ajust d'oferta.

• Ofertes predeterminades: si no teniu cap oferta personalitzada per als anuncis que es mostrin en un emplaçament que coincideixi amb la vostra segmentació, Google Ads utilitza l'oferta predeterminada del grup d'anuncis.
  • Ofertes personalitzades: si heu activat les ofertes personalitzades per a un únic mètode de segmentació, com ara a la segmentació per temes, Google Ads utilitza aquesta oferta quan els anuncis es mostren en llocs web relacionats amb aquest tema.
  • Ajustos d'oferta: per tenir més control sobre el moment i el lloc en què es mostra l'anunci, podeu definir ajustos d'oferta al nivell de campanya i de grup d'anuncis.

En aquest article s'expliquen les diferències entre les funcions d'ofertes disponibles a les campanyes de display i la manera com tria Google Ads l'opció d'ofertes que aplica als vostres anuncis.

Com funcionen les funcions d'ofertes

Ofertes predeterminades

Si utilitzeu les ofertes manuals, vol dir que ja heu definit una oferta al nivell de grup d'anuncis. Si utilitzeu estratègies de cartera, vol dir que heu definit una oferta al nivell de cartera. En canvi, si no heu activat les ofertes personalitzades (o si les que heu definit no són aplicables on es mostra l'anunci), Google Ads utilitza l'oferta predeterminada, que es pot heretar de l'oferta de grup d'anuncis o de cartera.

Per exemple, si heu definit una oferta de grup d'anuncis d'1 € però no heu activat les ofertes personalitzades, a la columna "CPC màx. predeterminat" es mostrarà l'import de l'oferta de grup d'anuncis, que no podreu editar des de la taula d'estadístiques.

Ofertes personalitzades

Si voleu definir ofertes per a un mètode de segmentació concret del grup d'anuncis, podeu utilitzar les ofertes personalitzades, que són les ofertes de CPC màx. (o vCPM màx.) que establiu.

Per exemple, si activeu les ofertes personalitzades per als emplaçaments, podeu definir ofertes de CPC màx. per als emplaçaments concrets que afegiu. Si activeu les ofertes personalitzades per a un mètode de segmentació, les utilitzarem a la Xarxa de Display.

Important: només podeu definir ofertes personalitzades en un mètode de segmentació de cada grup d'anuncis.

Ajustos d'oferta

Els ajustos d'oferta us permeten augmentar o disminuir l'import d'oferta que utilitzem per tenir més control sobre el lloc i el moment en què es mostra l'anunci.

Els ajustos d'oferta representen un canvi percentual a les vostres ofertes. S'apliquen de manera complementària a les ofertes que Google Ads utilitza per mostrar l'anunci: les ofertes personalitzades o les ofertes de grup d'anuncis, en cas que no hàgiu establert cap oferta personalitzada. Els ajustos d'oferta per a qualsevol mètode de segmentació del nivell de grup d'anuncis es poden definir del -90% al +900%.

Podeu definir ajustos d'oferta al nivell de campanya (per a dies, hores i ubicacions) i al nivell de grup d'anuncis per a mètodes de segmentació concrets. Ara bé, no podeu utilitzar ajustos d'oferta i ofertes personalitzades per al mateix mètode de segmentació. L'opció de definir ajustos d'oferta per dispositiu està disponible al nivell de campanya i al de grup d'anuncis.

Si feu diversos ajustos a la mateixa campanya, es multipliquen tots junts per calcular quin increment o quina reducció s'ha d'aplicar a l'oferta. Més informació sobre els ajustos d'oferta

No podeu definir cap ajust d'oferta per a paraules clau, independentment del tipus de campanya que utilitzeu. Tanmateix, podeu establir ofertes personalitzades per a paraules clau o bé indicar que les paraules clau poden fer servir les ofertes predeterminades.

Sistema intel·ligent d'establiment de preus

Si utilitzeu les ofertes de cost per clic millorat (CPCM) amb les ofertes manuals, el sistema intel·ligent d'establiment de preus pot ajustar les ofertes de cost per clic (CPC) per a les campanyes de display o les campanyes de cerca amb expansió a display. Aquest sistema us estalvia temps i feina, ja que calcula el valor estimat dels clics i ajusta les ofertes automàticament, alhora que millora el rendiment per assolir els vostres objectius.

Amb aquesta funció, si les dades de Google Ads mostren que un clic en una pàgina web determinada té menys probabilitats de convertir-se en un resultat de negoci útil (com ara una venda en línia, un registre, una trucada o una subscripció a un butlletí d'informació), Google Ads pot reduir l'oferta per a aquesta pàgina. Es tenen en compte molts factors, com ara les llistes de paraules clau o els conceptes que han activat l'anunci, a més del tipus de pàgina web o d'aplicació en què s'ha difós.

Com determina Google Ads les opcions d'ofertes de l'anunci

Quan l'anunci reuneix els requisits per mostrar-se a la Xarxa de Display, Google Ads primer comprova si heu definit ofertes personalitzades. Si n'hi ha alguna de rellevant per a un mètode de segmentació concret, la fa servir a la subhasta d'anuncis. En cas contrari, Google Ads cerca l'oferta predeterminada, L'oferta de grup d'anuncis s'utilitza com a oferta predeterminada.

Els ajustos d'oferta s'apliquen després de definir l'oferta inicial. Si un dels ajustos de l'oferta és rellevant. Per exemple, quan algú visualitza contingut en un dispositiu mòbil i heu definit un ajust d'oferta per dispositiu mòbil, aquest ajust s'aplica de manera complementària a l'oferta que heu seleccionat al primer pas (personalitzada o predeterminada).

A més d'establir ajustos d'oferta per a la campanya, també en podeu configurar per a dispositius mòbils i mètodes de segmentació, com ara temes o emplaçaments d'un grup d'anuncis. Aquests ajustos es multiplicaran per l'oferta predeterminada o personalitzada i per tots els ajustos d'oferta que hàgiu establert per a tota la campanya.

Exemple

Suposem que, per a una campanya de display, definiu una oferta personalitzada d'1 € per al públic afí "Aficionats al futbol", un ajust d'oferta de +20% per al grup demogràfic "Homes" i un ajust d'oferta per ubicació de +10% al nivell de campanya per als usuaris de l'Argentina. En aquest cas, Google Ads utilitza l'oferta personalitzada d'1 € cada vegada que l'anunci es mostra als usuaris associats a l'interès que heu seleccionat. Si l'anunci també es mostra a un usuari que pertany al grup demogràfic "Homes", afegim +20% de l'oferta personalitzada a l'oferta de CPC màx. per incrementar-la a 1,20 € quan l'anunci es mostri a aquests usuaris. I si aquests usuaris són a l'Argentina, afegim +10% de l'oferta personalitzada multiplicat per l'ajust d'oferta per grup demogràfic a fi d'incrementar l'oferta de CPC màx. a 1,32 €.

L'operació és la següent: Oferta personalitzada: 1 € Ajust d'oferta per grup demogràfic: 1 € x (+20%) = 1,20 € Ajust d'oferta per ubicació: 1,20 € x (+10%) = 1,32 € Oferta resultant per al públic compost per homes aficionats al futbol a l'Argentina: 1,32 €

Com es poden activar les ofertes de grup d'anuncis, les ofertes personalitzades i els ajustos d'oferta per als grups d'anuncis