Wat is het verschil tussen 'Gebruikersinterface en API' en 'Alleen API' in Mijn Klantencentrum?

Wanneer u een bestaande AdWords-account koppelt aan uw Mijn Klantencentrum (MCC), wordt u gevraagd een niveau voor accounttoegang te kiezen: Gebruikersinterface en API of Alleen API.

Gebruikersinterface en API-toegang biedt accountbeheerders reguliere toegang tot een beheerde account via zowel de gebruikersinterface van AdWords als de Application Program Interface (API). Alleen API-toegang is bedoeld voor externe ontwikkelaars en biedbeheerders die alleen via de API toegang hebben tot beheerde accounts.

Deze accounts met Alleen API-toegang worden in uw Mijn Klantencentrum-weergave aangegeven door een markering in de kolom Klant-ID.

Een beheerde account kan slechts aan één Mijn Klantencentrum worden gekoppeld op het niveau Gebruikersinterface en API en aan één Mijn Klantencentrum op het niveau Alleen API. Als u het Mijn Klantencentrum-niveau voor een bepaalde beheerde account wilt wijzigen, kunt u de beheerde account ontkoppelen en opnieuw koppelen.