Sijaintielementtien käyttäminen mainonnan kohdistamiseen asiakkaille, jotka ovat lähellä tiettyä osoitetta

Google-mainoksissa voidaan näyttää yrityksesi sijainnit ja ohjata näin käyttäjät soittamaan tiettyihin sijainteihin tai käymään niissä. Kun ihmiset hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolla tai Google Mapsissa (esim. "kahvia lähialueella"), he voivat nähdä paikallisia hakumainoksia, joissa näkyvät oman yrityksesi toimipisteet. Voit näyttää paikallisia hakumainoksia, kun otat käyttöön sijaintielementit.

Tässä artikkelissa kerrotaan yleisesti paikallisista hakumainoksista. Lue lisää paikallisten hakumainosten käyttämisestä Googlessa ja sijaintielementeistä.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat saada puheluja paikalliseen yritykseesi, käytä sijaintielementtejä puheluelementtien sijasta.

Edut

• Saat lisää kävijöitä kivijalkakauppaasi. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta houkutella sijaintisi lähistöllä liikkuvia ihmisiä asiakkaiksesi.
  • Saat lisää puheluja. Jos lisäät Paikallisiin hakumainoksiisi soittomahdollisuuden, asiakas voi soittaa suoraan mainoksessa mainittuun toimipisteeseen.
  • Voit antaa asiakkaille lisätietoja yrityksestäsi. Paikallisiin hakumainoksiin sisältyvän linkin avulla käyttäjät voivat siirtyä yrityksesi tietyn toimipisteen sivulle, joka voi sisältää esimerkiksi aukioloajat, osoitteen, asiakkaiden antamia arvosteluja ja valokuvia.

Paikalliset hakumainokset mobiililaitteilla

Kun joku hakee Google.comista lähellä olevia yrityksiä, toimipaikkasi voi näkyä paikallisissa hakutuloksissa ensimmäisenä.

Toimipaikan mainos voi näkyä myös silloin, kun joku tekee vastaavan haun Google Maps ‑mobiilisovelluksessa.

Paikalliset hakumainokset tietokoneella

Kun käyttäjät hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolta ja klikkaavat paikallisista hakutuloksista Lisää paikkoja, yrityksesi sijainti voidaan näyttää ylimpänä tuloksissa.

Mitä Paikalliset hakumainokset maksavat?

Veloitamme normaalin klikkauskohtaisen hinnan seuraavantyyppisistä paikallisten hakumainosten klikkauksista:

• Hae sijainnin tiedot ‑klikkaukset
  • Hae reittiohjeet ‑klikkaukset
  • Mobiililaitteiden soitot klikkaamalla
  • Verkkosivuston klikkaukset.