Sijaintilaajennusten käyttäminen mainonnan kohdistamiseen asiakkaille, jotka ovat lähellä tiettyä osoitetta

Google-mainoksissa voidaan näyttää yrityksesi sijainnit ja ohjata näin käyttäjät soittamaan tiettyihin sijainteihin tai käymään niissä. Kun ihmiset hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolla tai Google Mapsissa (esim. "kahvia lähialueella"), he voivat nähdä paikallisia hakumainoksia, joissa näkyvät oman yrityksesi sijainnit. Voit näyttää Paikallisia hakumainoksia, kun otat käyttöön sijaintilaajennukset.

Tämä artikkeli on yleiskatsaus Paikallisiin hakumainoksiin. Tutustu lisäksi Paikallisten hakumainosten näyttämiseen Googlessa ja sijaintilaajennuksiin.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat saada puheluja paikalliseen yritykseesi, käytä sijaintilaajennuksia puhelulaajennusten sijasta.

Edut

• Saat lisää kävijöitä kivijalkakauppaasi. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta houkutella sijaintisi lähistöllä liikkuvia ihmisiä asiakkaiksesi.
  • Saat lisää puheluja. Jos lisäät Paikallisiin hakumainoksiisi soittomahdollisuuden, asiakas voi soittaa suoraan mainoksessa mainittuun toimipisteeseen.
  • Voit antaa asiakkaille lisätietoja yrityksestäsi. Paikallisiin hakumainoksiin sisältyvän linkin avulla käyttäjät voivat siirtyä yrityksesi tietyn toimipisteen sivulle, joka voi sisältää esimerkiksi aukioloajat, osoitteen, asiakkaiden antamia arvosteluja ja valokuvia.

Paikalliset hakumainokset mobiililaitteilla

Kun käyttäjät hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolla, oman yrityksesi sijainti voidaan näyttää ensimmäisenä paikallisissa hakutuloksissa.

Samoin mainoksia, joissa näkyy yrityksesi sijainti, voidaan näyttää, kun käyttäjät tekevät vastaavia hakuja Google Mapsin mobiilisovelluksessa.

Paikalliset hakumainokset tietokoneella

Kun käyttäjät hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolta ja klikkaavat paikallisista hakutuloksista Lisää paikkoja, yrityksesi sijainti voidaan näyttää ylimpänä tuloksissa.

Mitä Paikalliset hakumainokset maksavat?

Veloitamme normaalin klikkauskohtaisen hinnan seuraavantyyppisistä paikallisten hakumainosten klikkauksista:

• Hae sijainnin tiedot ‑klikkaukset
  • Hae reittiohjeet ‑klikkaukset
  • Mobiililaitteiden soitot klikkaamalla
  • Verkkosivuston klikkaukset.