Segmentar pels clients que es trobin a prop d'una adreça amb recursos d'ubicació

Els anuncis a Google poden incloure les ubicacions de la vostra empresa i fer que els usuaris hi truquin o hi vagin. Quan les persones cerquen negocis propers a Google.com o a Google Maps (per exemple, “cafeteria a prop”), és possible que vegin anuncis de cerca local que inclouen les ubicacions de la vostra empresa. Configureu recursos d'ubicació per mostrar anuncis de cerca local.

Aquest article proporciona una visió general sobre els anuncis de cerca local. Obteniu més informació sobre com podeu mostrar anuncis de cerca local a Google i sobre els recursos d'ubicació.

Abans de començar

Si voleu rebre trucades per a la vostra empresa local, utilitzeu recursos d'ubicació en lloc de recursos de trucada.

Avantatges

• Obteniu més visites a la botiga física. Aconseguiu més visites de clients propers a la botiga física.
  • Obteniu trucades. Els anuncis de cerca local poden incloure una opció perquè els usuaris truquin a les ubicacions que hàgiu definit fent servir el número de telèfon de la ubicació destacada de l'empresa.
  • Ajudeu els clients a conèixer millor la vostra empresa. Els anuncis de cerca local enllacen la pàgina d'ubicació de la vostra empresa, la qual inclou informació com ara l'horari d'oficina, ressenyes de clients i fotos.

Com funcionen en mòbils

Quan els usuaris cerquen negocis propers a Google.com, és possible que la ubicació de la vostra empresa surti destacada a la part superior dels resultats de la cerca local.

De la mateixa manera, els anuncis que inclouen la ubicació de la vostra empresa també poden mostrar-se quan els usuaris facin cerques semblants a l'aplicació mòbil Google Maps.

Com funcionen en ordinadors

Quan els usuaris cerquen negocis propers a Google.com i fan clic a "Més llocs" als resultats locals, és possible que la ubicació de la vostra empresa figuri a la part superior d'aquests resultats.

Quant costen

Se us cobrarà un cost per clic (CPC) estàndard per als tipus de clic en anuncis de cerca local:

• Obtén la informació d'ubicació
  • Obtén les indicacions
  • Clics de trucada per a mòbils
  • Clics de lloc web