Gjennomgang av grunnleggende søkefunksjoner

Velkommen til læringssenteret for avansert eksamen i søkebasert annonsering.

Store deler av materialet som gjennomgås i denne eksamenen, er forskjellig fra det som gjennomgås i den grunnleggende eksamen. Eksamenen i søkebasert annonsering inneholder imidlertid noen konsepter som også gjennomgås i den grunnleggende eksamenen.

Vi anbefaler sterkt at du går gjennom det grunnleggende som gjennomgås i denne delen, mens du forbereder deg til avansert eksamen i søkebasert annonsering. Lykke til!