Søketermrapport: definisjon

Søketermrapporten er en liste over søkeord som ble brukt før brukerne fikk se annonsen din og klikket på den. Bruk denne rapporten for å finstemme søkeordene dine slik at bare de rette søkene fører til at annonsen din blir vist.

• I denne rapporten kan du se alle søkeordene som førte til at annonsen din ble vist og deretter klikket på.
  • De oppførte søkeordene kan være forskjellige fra ordene i søkeordlisten din, alt etter hvilke alternativer for søkeordsamsvar du har valgt. Bruk rapporten for å finne nyttige uttrykk som kan legges til i søkeordlisten din. Hvis annonsen din ble utløst av søk som ikke er relevante for det du tilbyr, kan du legge til disse uttrykkene som negative søkeord.

Linker til beslektet innhold