Hakutermiraportti: Määritelmä

Luettelo hakutermeistä, joita on käytetty ennen mainoksesi näkemistä ja klikkaamista. Tätä raporttia hyödyntämällä voit tarkentaa avainsanojasi niin, että vain oikeat haut saavat mainoksesi näkymään.

• Raportti näyttää kaikki hakulausekkeet, jotka tuottivat mainoksellesi näyttökertoja ja klikkauksia.
  • Avainsanojen hakuvaihtoehdoista riippuen luettelon hakutermit saattavat poiketa avainsanaluettelostasi. Etsi raportin avulla toimivia ilmauksia, jotka voit lisätä avainsanaluetteloon. Jos mainoksesi näytettiin vähemmän osuvien hakujen yhteydessä, lisää nämä ilmaukset negatiivisiksi avainsanoiksi.