Rapporten Søgetermer: Definition

En liste over de søgetermer, folk har brugt, før de har set din annonce og klikket på den. Brug rapporten til at justere dine søgeord, så det kun er de rigtige søgninger, der medfører visning af din annonce.

• Rapporten viser samtlige søgeforespørgsler, der resulterede i, at din annonce blev vist og klikket på.
  • Afhængigt af dine søgeordstyper kan de angivne søgetermer adskille sig fra dem på din søgeordsliste. Brug rapporten til at finde effektive sætninger, du kan tilføje på din søgeordsliste. Hvis din annonce blev udløst af mindre relevante søgninger, kan du tilføje de pågældende sætninger som negative søgeord.