Bestemmings-URL: definitie

Het URL-adres van de pagina op uw website waar mensen terechtkomen wanneer ze op uw advertentie klikken.

• Het domein van de bestemmings-URL moet hetzelfde zijn als het domein van uw zichtbare URL.
  • De bestemmings-URL wordt niet weergegeven in uw advertenties (uw zichtbare URL is de URL die wordt weergegeven).
  • De uiteindelijke URL vervangt de bestemmings-URL als onderdeel van een URL-upgrade. U kunt er voorlopig voor kiezen een uiteindelijke URL of een bestemmings-URL te gebruiken als adres voor uw bestemmingspagina.

Meer informatie over de URL-upgrade
Uw zichtbare URL en de URL van uw bestemmingspagina bewerken