Kohde-URL-osoite – määritelmä

Verkkosivuston sivun URL-osoite, johon käyttäjät päätyvät mainosta klikattuaan.

• Kohde-URL-osoitteen verkkotunnuksen on vastattava näkyvän URL-osoitteen verkkotunnusta.
  • Kohde-URL-osoitetta ei näytetä mainoksissa (näytettävä URL on näkyvä URL-osoite).
  • Lopullinen URL-osoite korvaa kohde-URL-osoitteen URL-osoitteen päivityksen yhteydessä. Nyt voit valita, käytätkö lopullista URL-osoitetta vai kohde-URL-osoitetta aloitussivusi osoitteena.

Lisätietoja URL-osoitteen päivityksestä
Näkyvän URL-osoitteen ja aloitussivun URL-osoitteen muokkaaminen