Destinationswebadresse – definition

Webadressen på den side på dit website, som brugerne kommer til, når de klikker på din annonce.

• Domænet for destinationswebadressen skal være det samme som domænet for din annoncerede webadresse.
  • Destinationswebadressen vises ikke i dine annoncer (det er den annoncerede webadresse, der vises).
  • Destinationswebadresser erstattes af endelige webadresser som et led i webadresseopgraderingen. Du kan indtil videre vælge at bruge enten en endelig webadresse eller en destinationswebasdresse som din landingssideadresse.

Få flere oplysninger om, hvad der sker i forbindelse med webadresseopgraderingen
Rediger din annoncerede webadresse og webadressen for landingssiden