URL de destinació: definició

L'adreça URL de la pàgina del lloc web a la qual arriben els usuaris en fer clic en un anunci.

• El domini de l'URL de destinació ha de coincidir amb el domini de l'URL visible.
  • L'URL de destinació no es mostra als anuncis (l'URL que es mostra és el visible).
  • S'està fent una actualització dels URL en què l'URL final substituirà l'URL de destinació. De moment, podeu triar si voleu fer servir l'URL final o l'URL de destinació com a adreça de la pàgina de destinació.

Més informació sobre l'actualització d'URL
Edició dels URL visibles i dels URL de pàgina de destinació