Legg til Google Analytics-data i Google Ads-rapporter

Aktiver Google-signaler slik at du også kan importere konverteringer via flere enheter fra Google Analytics. Når du har knyttet sammen Google Analytics- og Google Ads-kontoen din, kan du importere Google Analytics-data til Google Ads og se disse dataene i Google Ads-kontoen din. Denne artikkelen tar for seg hvordan du legger til Google Analytics-kolonner i Google Ads-rapportene dine.

Hvis du ønsker informasjon om hvordan du kan dra nytte av disse dataene, og andre ting du bør huske på, kan du lese artikkelen Om Google Analytics-data i Google Ads-rapportene.

Før du begynner

Før du kan legge til Google Analytics-data i Google Ads-rapportene, må du gjøre følgende:

1. Slå på automatisk merking i Google Ads-kontoene dine.
  2. Knytt sammen Google Ads- og Google Analytics-kontoen din. Husk å importere nettstedsberegninger for rapporteringsvisningen du ønsker å se i Google Ads-kontoen din.
  3. Aktiver Google-signaler slik at du også kan importere konverteringer via flere enheter fra Google Analytics.

Slik legger du til Google Analytics-rapportkolonner

For å se Google Analytics-dataene dine i Google Ads følger du veiledningen nedenfor for å legge til Google Analytics-rapportkolonner i Google Ads-rapportene dine:

1. Klikk på fanen du vil legge til Google Analytics-kolonner i: Kampanjer, Annonsegrupper, Annonser eller Søkeord.
  2. Klikk på Kolonner-menyen, og velg Endre kolonner i rullegardinmenyen.
  3. Velg Google Analytics.
  4. Velg kolonner ved å klikke på pilikonet ved siden av hver enkelt kolonne du ønsker å legge til.
  5. Klikk på Bruk.
Da er du i mål! Fra nå av ser du Google Analytics-data i Google Ads-rapportene dine.

Vær oppmerksom på følgende

• Alle som bruker Google Ads-kontoen din, kan se de importerte Google Analytics-beregningene.
  • For at du skal være sikker på at du importerer den målrettede informasjonen du har behov for, er det viktig at Google Ads-kontoen din er knyttet sammen med alle relevante Google Analytics-datautvalg. Hvis Google Ads-kontoen din for eksempel har søkeord og annonser som er målrettet mot landingssider på fire ulike nettsteder, er det viktig at du knytter Google Ads-kontoen din sammen med et Google Analytics-datautvalg for hvert enkelt av de fire nettstedene.
  • Du kan bare importere ett Analytics-datautvalg per område til Google Ads-kontoen din, fra maksimalt ti områder.
  • Hvis du ikke merker alle sidene du ønsker å spore i Google Analytics, får du ikke alle dataene du er på utkikk etter.
  • Det er ikke mulig å importere områdeberegninger for mobilapper fra Google Analytics.
  • Du kan ikke segmentere Google Analytics-beregninger etter enkelte dimensjoner, for eksempel enhet.