Afegir les dades de Google Analytics als informes de Google Ads

Activeu Google signals per importar també les conversions multidispositiu de Google Analytics. Un cop hàgiu enllaçat els comptes de Google Analytics i de Google Ads, podeu importar dades de Google Analytics a Google Ads i veure aquestes dades al compte de Google Ads. En aquest article es mostra com podeu afegir columnes de Google Analytics als informes de Google Ads.

Si voleu obtenir una visió general de com us poden ajudar aquestes dades, a més d'altra informació d'utilitat que cal tenir en compte, consulteu l'article Sobre les dades de Google Analytics als informes de Google Ads.

Abans de començar

Per poder afegir les dades de Google Analytics als informes de Google Ads, primer heu de fer el següent:

1. Activeu l'etiquetatge automàtic al compte de Google Ads.
  2. Enllaceu propietats de Google Analytics 4 i Google Ads. Assegureu-vos que importeu les mètriques del lloc web corresponents a la visualització que voleu veure al compte de Google Ads.
  3. Activeu Google signals per importar també les conversions multidispositiu de Google Analytics.
  4. Comproveu el missatge d'estat a la columna "Accions" de la taula d'informes per assegurar-vos que les dades de Google Analytics s'han importat. Per trobar la columna "Accions", aneu a Google Ads, feu clic a la icona d'administrador Admin Icon, seleccioneu Comptes enllaçats i, tot seguit, feu clic a Google Analytics.
    Nota: en la majoria de casos, les dades i les columnes són visibles a Google Ads en menys d'una hora, però el procés es pot allargar quan es tracta de comptes més grans.

Com es poden afegir columnes de Google Analytics als informes

Per veure les dades de Google Analytics a Google Ads, seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació per tal d'afegir columnes dels informes de Google Analytics als informes de Google Ads:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Feu clic a la pestanya a la qual voleu afegir columnes de Google Analytics: Campanyes, Grups d'anuncis, Anuncis o Paraules clau de cerca.
  2. Feu clic a la icona de Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i veureu l'opció "Modifica les columnes de les campanyes".
  3. A les opcions disponibles, seleccioneu el menú desplegable Google Analytics.
  4. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de cada columna per seleccionar les que voleu afegir.
  5. Feu clic a Aplica. Ara ja podeu veure les dades de Google Analytics als informes de Google Ads.

Recordatori

• A partir de l'octubre de 2019, les dades de Google Analytics recollides abans del maig de 2016 no estaran disponibles a Google Ads. Si necessiteu dades de Google Analytics d'abans del maig de 2016, aneu a Google Analytics.
  • Tothom que faci servir el vostre compte de Google Ads podrà veure les mètriques de Google Analytics que heu importat.
  • Per assegurar-vos que importeu la informació correcta que necessiteu, cal que enllaceu el compte de Google Ads amb totes les visualitzacions pertinents de Google Analytics. Per exemple, si el compte de Google Ads té paraules clau i anuncis orientats a pàgines de destinació de quatre llocs web diferents, cal que enllaceu el compte de Google Ads amb una visualització de Google Analytics de cadascun dels quatre llocs.
  • Només podeu importar d'Analytics al compte de Google Ads les dades d'una visualització per propietat, d'un màxim de 10 propietats.
  • Si no etiqueteu totes les pàgines de les quals voleu fer un seguiment a Google Analytics, no tindreu totes les dades que voleu.
  • Les mètriques de propietat d'aplicacions per a mòbils no es poden importar de Google Analytics.
  • No podeu segmentar les mètriques de Google Analytics per algunes dimensions, com ara per la de dispositiu.

Teniu problemes?

Resoldre un problema d'enllaçament

Si necessiteu més ajuda amb Google Analytics a Google Ads, contacteu amb nosaltres.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Utilitzeu Google Analytics per obtenir millors resultats empresarials.

Podeu publicar millors campanyes de Google Ads amb Google Analytics. Utilitzeu Google Analytics per generar més accions importants per a la vostra empresa.

Utilitzeu Google Analytics de manera gratuïta