Søkepartnere: definisjon

Med søkepartnere mener vi nettsteder i Søkenettverket som samarbeider med Google om å vise annonser. Gjennom søkepartnere kan vi utvide rekkevidden for søkeannonser til å omfatte hundrevis av nettsteder som ikke tilhører Google, samt YouTube og andre Google-nettsteder.

Hos søkepartnerne kan annonsene dine vises på søkeresultatsider, på sider i nettstedkataloger eller andre sider knyttet til det brukeren søker etter.