Hakukumppanit: Määritelmä

Hakukumppanisivustot ovat hakuverkoston sivustoja, joilla näytetään mainoksia yhteistyössä Googlen kanssa. Hakukumppaneiden ansiosta Google-hakumainosten kattavuus laajenee niin, että mainokset näkyvät sadoilla Googlen ulkopuolisilla verkkosivustoilla sekä YouTubessa ja muilla Google-sivustoilla.

Hakukumppaneiden sivustoilla näytettäviä mainoksiasi voidaan näyttää hakutulossivuilla, sivustohakemistosivuilla tai muilla käyttäjän hakuun liittyvillä sivuilla.