Näkyvä URL-osoite – määritelmä

Verkkosivusi osoite, joka näytetään mainoksesi yhteydessä (yleensä vihreällä tekstillä).

Display URL
  • Näkyvästä URL-osoitteesta käyttäjät näkevät, mihin he päätyvät klikattuaan mainostasi. Lopullisen URL-osoitteen avulla määritettävä aloitussivu on tavallisesti tarkempi osoite. Jos näkyvä URL-osoitteesi on esimerkiksi www.example.com, lopullinen URL-osoite voisi olla example.com/neuleet.
  • Laajennettujen tekstimainosten näkyvä URL-osoite sisältää lopullisen URL-osoitteen verkkotunnuksen (ja mahdollisen aliverkkotunnuksen) sekä kaksi vapaavalintaista polkua, joissa kummassakin saa olla enintään 15 merkkiä.

• Joissain harvinaisissa tapauksissa aliverkkotunnusta ei voi sisällyttää näkyvään URL-osoitteeseen. Jos aliverkkotunnuksesi on esimerkiksi tuotemerkkitermi, näkyvä URL-osoite ei saa sisältää aliverkkotunnusta. Lue lisää Google Adsin tavaramerkkikäytännöstä
    • Google tekee jatkuvasti muutoksia Google Adsiin. Siksi Google saattaa päivittää näkyvän URL-osoitteesi verkkotunnuksen.
  • Mainoksesi näkyvän URL-osoitteen www.- etuliite on mainoksessa kirjoitettu pienillä kirjaimilla (vaikka olisitkin syöttänyt etuliitteen isoilla kirjaimilla). Jos URL-osoitteesi alussa on aliverkkotunnus, sen voi sisällyttää näkyvään URL-osoitteeseen (esimerkiksi support osoitteessa support.google.com).