Näkyvä URL-osoite: Määritelmä

Näkyvä URL-osoite on mainoksessasi näkyvä verkkosivun osoite.

Display URL example
  • Näkyvästä URL-osoitteesta käyttäjät näkevät, mihin he päätyvät klikattuaan mainostasi. Lopullisen URL-osoitteen avulla määritettävä aloitussivu on tavallisesti tarkempi osoite. Jos näkyvä URL-osoitteesi on esimerkiksi www.example.com, lopullinen URL-osoite voisi olla example.com/neuleet.

• Laajennettujen tekstimainosten näkyvä URL-osoite sisältää lopullisen URL-osoitteen verkkotunnuksen (ja mahdollisen aliverkkotunnuksen) sekä kaksi vapaavalintaista polkua, joissa kummassakin saa olla enintään 15 merkkiä.
    • Google tekee jatkuvasti muutoksia Google Adsiin. Siksi Google saattaa päivittää näkyvän URL-osoitteesi verkkotunnusosan.
  • Mainoksesi näkyvän URL-osoitteen www.- etuliite on mainoksessa kirjoitettu pienillä kirjaimilla (vaikka olisitkin syöttänyt etuliitteen isoilla kirjaimilla). Jos URL-osoitteesi alussa on aliverkkotunnus, voit sisällyttää sen näkyvään URL-osoitteeseen (esimerkiksi "support" osoitteessa support.google.com).
  • Näkyvässä URL-osoitteessa voi näkyä http://- tai https://-etuliite Google.comissa, riippuen lopullisen URL-osoitteen protokollasta.