Annonceret webadresse: Definition

Den websideadresse, der vises sammen med din annonce. Den vises typisk med grøn tekst.

Display URL
  • Annoncerede webadresser giver folk en fornemmelse af, hvor de ender, når de klikker på en annonce. Den landingsside, som du definerer med en endelig webadresse, er som regel mere specifik. Hvis f.eks. din annoncerede webadresse er www.eksempel.dk, kan din endelige webadresse være eksempel.dk/sweatere.
  • For udvidede tekstannoncer består din annoncerede webadresse af domænet for din endelige webadresse (og dit eventuelle underdomæne) og dine to valgfri "Sti"-felter på op til 15 tegn hver.

• I sjældne tilfælde føjes dit underdomæne ikke til din annoncerede webadresse. Hvis dit underdomæne f.eks. bruger et varemærkeregistreret udtryk, indeholder din annoncerede webadresse sandsynligvis ikke dit underdomæne. Få flere oplysninger om varemærkepolitikken i Google Ads
    • Google foretager hele tiden ændringer i Google Ads. Google opdaterer derfor muligvis domænekomponenten i din annoncerede webadresse.
  • Din annoncerede webadresse kan blive vist i din annonce med præfikset "www." med små bogstaver (også selvom du har indtastet det med store bogstaver). Hvis din webadresse begynder med et underdomæne, inkluderes dette muligvis i din annoncerede webadresse, f.eks. support i support.google.com.