URL visible: definició

Adreça de la pàgina web que es mostra a l'anunci.

Display URL example
  • Els URL visibles permeten als usuaris fer-se una idea de la pàgina on aniran a parar quan fan clic en un anunci. La pàgina de destinació que definiu amb un URL final sol ser més específica. Si, per exemple, el vostre URL visible és www.example.com, l'URL final podria ser example.com/jerseis.

• Als anuncis de text ampliat, l'URL visible està format pel domini de l'URL final (i el subdomini, si en teniu cap) i els dos camps opcionals "Camí" (de fins a 15 caràcters cadascun).
    • Google fa canvis contínuament a Google Ads. Com a conseqüència, és possible que actualitzi el component de domini del vostre URL visible.
  • L'URL visible es pot mostrar a l'anunci amb el prefix "www." i en minúscules (encara que l'hàgiu introduït en majúscules). Si l'URL visible comença per un subdomini, és possible que l'inclogui (per exemple, el subdomini "support" de support.google.com).
  • L'URL visible es pot mostrar a l'anunci amb el prefix "http://" o "https://" a Google.com, en funció de l'esquema de protocol de l'URL final.