Sobre la combinació dels tipus de segmentació per contingut

Per ajudar-vos a arribar a un públic més ampli, podeu utilitzar la segmentació per emplaçament, per tema i per paraula clau per augmentar l'abast dels anuncis. Quan combineu tipus de segmentació per contingut als grups d'anuncis, els anuncis es mostraran en contingut que coincideixi amb qualsevol dels temes, emplaçaments o paraules clau de display o de vídeo pels quals segmenteu. Per exemple, podeu segmentar per "bicicletes" com a tema i "ciclisme" com a paraula clau de display o de vídeo per mostrar els anuncis al contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests termes.

Avantatges

• Amplieu la segmentació dels anuncis i augmenteu l'abast del grup d'anuncis.
  • Mostreu anuncis en llocs web que utilitzin l'emplaçament, la paraula clau i els temes que hàgiu definit.

Com funciona la combinació de segmentació per contingut

En combinar la segmentació per emplaçaments, temes i paraules clau amb un grup d'anuncis, els anuncis es mostraran a:

• Pàgines que especifiqueu.
  • Contingut que sigui rellevant per a les paraules clau.
  • Pàgines web, aplicacions i vídeos sobre els temes de la vostra segmentació.
  • Una combinació de tots els elements anteriors.

Per exemple, si veneu sabatilles de córrer, podeu segmentar per "lloc web de curses" per emplaçaments, "córrer" i "fitnes" per temes i "sabatilles de córrer" per paraules clau de display/vídeo. Podeu combinar aquests mètodes de segmentació per contingut perquè els vostres anuncis es mostrin:

• En llocs web d'inscripcions en curses locals.
  • Quan el contingut estigui relacionat amb l'activitat de córrer.
  • En llocs web, aplicacions i vídeos sobre sabatilles de córrer.
  • En contingut relacionat amb la vostra segmentació per contingut, com ara un vídeo de YouTube amb consells d'entrenament per a maratons.

Obteniu més informació sobre la segmentació per a les campanyes de display.

Afegir i editar la segmentació per contingut

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Contingut.
  4. Feu clic a la icona de llapis Icon representing edit.
  5. Feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis i, a continuació, seleccioneu una campanya i un grup d'anuncis de la llista que es mostra. També podeu cercar la campanya o el grup d'anuncis que vulgueu actualitzar.
  6. A la finestra "Edita el contingut", podeu triar editar la combinació de les "Ubicacions", dels "Temes" o de les "Paraules clau de display/vídeo" d'un grup d'anuncis concret.
  7. Un cop hàgiu afegit els tipus de contingut pels quals voleu segmentar al grup d'anuncis, seleccioneu Fet.

Supervisar les dades de rendiment

Podeu revisar les dades de rendiment, incloses les impressions, de tota la configuració de la segmentació per contingut a la pestanya "Contingut" del menú de pàgines de l'esquerra. La taula ampliada mostra el rendiment i les impressions del tipus de segmentació per contingut individual que heu configurat. A continuació s'explica com podeu revisar les dades del grup d'anuncis:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Contingut.
  4. Utilitzeu el mòdul "Contingut" per veure la taula d'analítiques.
  5. Per veure la segmentació per contingut en funció del tipus, feu clic a la fletxa de menú desplegable Fletxa de menú desplegable per desplegar la taula.
  6. Per veure dades detallades, seleccioneu la icona de tres punts i feu clic a Mostra l'informe detallat.