Kampanjan tila

Mainoskampanjan tila kertoo, voidaanko kampanjan mainoksia näyttää kyseisellä hetkellä.

• Näet tietoja kunkin mainoskampanjan nykyisestä tilasta Kampanjat-sivun Tila-sarakkeesta.
  • Kampanjan tila vaikuttaa kaikkiin sen mainosryhmiin ja mainoksiin. Jos esimerkiksi keskeytät kampanjan, kaikki kampanjan mainokset lakkaavat näkymästä.
  • Voit nähdä seuraavia kampanjan tiloja:
    • Kelvollinen: Kampanja on aktiivinen, ja mainoksia voidaan näyttää.
    • Kelvollinen (rajoitettu): Mainoksia näytetään vain ajoittain budjettirajoitusten vuoksi.
    • Ei kelvollinen: Kampanja ei ole aktiivinen, koska siinä ei ole mainosryhmiä, kaikki mainosryhmät on keskeytetty tai poistettu, kaikki mainokset on keskeytetty tai poistettu taikka kaikki avainsanat on keskeytetty tai poistettu.
    • Keskeytetty: Kampanja ja sen mainokset eivät ole käynnissä, koska olet keskeyttänyt kampanjan. Voit jatkaa kampanjaa milloin tahansa, kun haluat näyttää sen mainoksia.
    • Poistettu: Kampanja ja sen mainokset eivät ole käynnissä, koska olet poistanut kampanjan pysyvästi. Jos haluat vain poistaa kampanjan käytöstä, älä poista sitä kokonaan. Keskeytä sen sijaan kampanja.
    • Päättynyt: Kampanjan lopetuspäivä on saavutettu, joten sen mainoksia ei enää näytetä. Voit muuttaa lopetuspäivää milloin tahansa.
    • Odottaa: Kampanjan aloituspäivä on tulevaisuudessa, joten sen mainoksia ei näytetä vielä. Voit muuttaa aloituspäivää milloin tahansa ennen sen saavuttamista.
    • Budjetilla rajoitettu: Kampanja on aktiivinen, ja siihen liittyviä mainoksia voidaan näyttää. Budjetti kuitenkin rajoittaa mainosten näyttämistä. Voit tarkastella suositeltua budjettia viemällä hiiren tilan vieressä olevan ohjekuplan päälle.