Kampagnestatus: Definition

En status for din annoncekampagne, der viser, om annoncerne kan køre for øjeblikket.

• Du får for hver af dine annoncekampagner vist oplysninger om deres aktuelle status i kolonnen "Status" på sider "Kampagner".
  • En kampagnes status påvirker alle annoncegrupper og de annoncer, der er i den. Hvis du f.eks. sætter en kampagne på pause, stopper visningen af alle annoncer i den pågældende kampagne.
  • Her er de kampagnestatusser, som du kan se:
    • Kvalificeret. Kampagnen er aktiv, og dine annoncer kan vises.
    • Kvalificeret (begrænset). Kampagnen er aktiv, men der vises kun annoncer af og til på grund af budgetmæssige begrænsninger.
    • Ikke kvalificeret. Kampagnen er inaktiv, fordi der ikke er nogen annoncegrupper, alle annoncegrupper er sat på pause eller slettet, alle annoncer er sat på pause eller slettet, eller alle søgeord er sat på pause eller slettet.
    • Sat på pause. Kampagnen og dens annoncer vises ikke, da du har sat den på pause. Du kan til enhver tid genoptage kampagnen, når du igen ønsker, annoncerne skal vises.
    • Fjernet. Kampagnen og dens annoncer vises ikke, da du har slettet kampagnen permanent. Hvis du bare vil deaktivere en kampagne, skal du ikke fjerne den. Sæt kampagnen på pause i stedet.
    • Afsluttet. Kampagnen er over udløbsdatoen, så dens annoncer vises ikke længere. Du kan når som helst ændre slutdatoen.
    • Afventer. Kampagnens startdato ligger i fremtiden, så dens annoncer vises endnu ikke. Du kan når som helst ændre startdatoen, inden starttidspunktet er nået.
    • Begrænset af budget. Kampagnen er aktiv og kan vise annoncer, men kan vise flere annoncer, end den gør nu, hvor den er begrænset af budgettet. Du kan holde musemarkøren over boblen ud for denne status for at få vist dit anbefalede budget.