Corregir problemes relacionats amb les regles automàtiques

És important estar pendent dels missatges d'error que pugueu rebre. A continuació es mostren algunes incidències habituals que poden produir-se amb les regles automatitzades i s'explica com es poden resoldre:

1. La regla s'ha executat amb errors

En casos excepcionals, és possible que una regla s'executi amb errors. Podeu veure els errors a la taula "Registres" fent clic a Automatitza > Gestiona les regles. Es mostrarà el missatge "Completada, amb errors"; feu clic a Mostra els detalls per consultar els motius específics.

2. La regla s'ha executat però no ha fet cap canvi

Les regles es poden executar sense fer cap canvi per diversos motius; per exemple, a causa de les restriccions següents:

• Als grups d'anuncis de la Xarxa de Display, només es pot canviar la dimensió de l'oferta que estigui personalitzada per a la campanya en qüestió. Per exemple, si un grup d'anuncis està segmentat per la ubicació de l'usuari, només es poden canviar les ofertes relacionades amb les ubicacions del grup d'anuncis en qüestió. En aquest cas, si creeu una regla per canviar les ofertes relacionades amb el criteri de sexe, amb l'edat o amb una altra dimensió, la regla s'executarà, però no es faran canvis.
  • No es poden canviar els emplaçaments automàtics, els criteris de sexe ni les edats que s'hagin definit a les campanyes de la Xarxa de Display, però sí que es poden canviar si es defineixen manualment.
  • Les paraules clau i les llistes de remàrqueting per a anuncis de cerca són només de lectura en el cas de les regles creades en campanyes en què els anuncis s'orienten tant a la Xarxa de Cerca com a la Xarxa de Display. Si configureu una regla d'aquesta manera, les regles permeten fer un seguiment de les paraules clau i de les llistes de remàrqueting per als anuncis de la Xarxa de Cerca, però no permeten canviar-les. Ara bé, des de la pestanya "Paraules clau", es poden crear regles per revisar i modificar les paraules clau.

Si heu creat una regla que no ha fet els canvis que esperàveu i això no es deu a cap de les excepcions anteriors, intenteu tornar-la a previsualitzar per comprovar que estigui ben definida. Us recomanem que feu un cop d'ull als exemples del nostre article sobre com s'utilitzen habitualment les regles per veure suggeriments sobre les millors maneres de configurar-les.

3. La meva regla es mostra com a "No vàlida" perquè l'usuari que l'ha creat ja no té accés al compte

Les regles automàtiques es creen en nom de l'usuari que les configura. Quan un usuari perd l'accés al compte de Google Ads, no s'executarà cap regla que hagi creat aquest usuari. Perquè la regla es torni a executar, feu clic a l'opció Corregeix que hi ha a la columna "Accions" d'aquesta regla i deseu la regla per substituir el compte d'usuari desactivat pel vostre compte.

Nota

A partir del juliol de 2021, aquests problemes deixaran d'afectar les regles actives. Per exemple, una regla creada per un usuari que ja no tingui accés al compte es continuarà executant sense errors.

Deixar de rebre correus electrònics sobre regles automatitzades

Podeu deixar de rebre notificacions per correu electrònic sobre regles automatitzades canviant la configuració de correu electrònic d'una regla concreta, posant-la en pausa o bé traient-la. Vegeu-ne les instruccions completes.

Prova-ho ara

Si voleu obtenir més informació sobre el problema que es descriu en aquest article, consulteu aquesta formació recomanada per a pimes.