Standardbud for annoncegruppe

Et budbeløb, der gælder for alle de søgeord og placeringer i din annoncegruppe, som ikke har individuelle bud. Dette bud angiver det højeste beløb, som du er villig til at betale for hvert klik på din annonce for alle søgeord og placeringer uden deres eget bud.

• Dine standardbud for annoncegruppen benyttes, når der ikke er flere specifikke bud, som passer. Hvis du f.eks. angiver et andet bud for et af dine søgeord, anvendes dette bud (i stedet for standardbuddet for annoncegruppen), når dette søgeord udløser din annonce.
  • Dine standardbud vises over fanerne på din annoncegruppeside på din konto. Hvis "Bud på Displaynetværk" er angivet til "Fra," betyder det, at du har fravalgt Displaynetværket.

Hvordan søgeord og placeringsbud interagerer med hinanden
Se artikler om indstillinger for budgivning
Se artikler om valg af bud