Display-verkoston avainsanojen parantaminen

Nyt, kun Display-verkoston kampanjasi on käynnissä, voit arvioida avainsanojasi ja parantaa niitä avainsanoja, jotka eivät ole tuottaneet hyviä tuloksia. Pohdi avainsanojesi tuottamia tuloksia suhteessa mainontatavoitteisiisi ja tee muutoksia, jotka voivat auttaa saavuttamaan haluamasi tulokset. Jos haluat lisätä verkkosivustosi liikennettä tai kasvattaa konversioiden, kuten myynnin, määrää, voit hienosäätää kohdistustasi seuraavien vinkkien avulla.

Sivuston liikenteen lisääminen

Esimerkki

Oletetaan, että olet lasitaiteilija ja myyt lasipuhallettuja maljakoita. Sinulla on juuri takanasi muutama erittäin tuottava viikko, ja olet luonut monia uusia, ainutlaatuisia teoksia. Olet laittanut ne myyntiin verkkosivustollesi. Haluat mahdollisimman monen ihmisen käyvän sivustollasi katsomassa mestariteoksiasi.

Käytä yleisempiä avainsanoja

Kokeile lisätä kampanjaasi yleisempiä avainsanoja, jos haluat, että mainoksesi voi näkyä useilla verkkosivustoilla. Jos omistat vähittäiskaupan, kannattaa ehkä valita yleinen avainsana, kuten "maljakot", pikemmin kuin tarkempi avainsana, kuten "käsin puhalletut lasimaljakot". Lue, miten avainsanoja lisätään

Käytä erilaisia avainsanoja

Uudet avainsanat, jotka ovat yksilöllisiä termejä, ideoita tai käsitteitä, voivat auttaa edistämään mainokseesi kohdistuvaa liikennettä. Kokeile esimerkiksi avainsanan "maljakko" sijasta avainsanoja "kukkamaljakko" tai "kannu". Näiden erilaisten, yksilöllisten avainsanojen avulla voit liittää mainoksesi muihin sivuihin verkkosivustoilla, mikä saattaa auttaa mainostasi näkymään useammin.

Nosta hyviä tuloksia tuottavien avainsanojen hintatarjouksia

Nosta niiden avainsanojen klikkauskohtaisia hintatarjouksia, joiden klikkausprosentti on korkea, jotta mainoksesi voivat näkyä useammin sivuilla, jotka ohjaavat liikennettä verkkosivustollesi. Lue lisää avainsanojen hintatarjousten muokkaamisesta

Käytä avainsanan lisäystä

Avainsanan lisäys voi päivittää mainostekstisi dynaamisesti lisäämällä siihen jonkin avainsanan, joka on käynnistänyt mainoksesi. Kun näytät asiakkaalle, kuinka läheisesti mainoksesi vastaavat hänen hakutermejään, voit parantaa mainostesi osuvuutta ja kasvattaa klikkausprosenttiasi (CTR). Lue lisää dynaamisen avainsanojen lisäyksen käyttämisestä

Avainsanaluettelon tarkentaminen kulujen pienentämiseksi

Esimerkki

Oletetaan, että verkkosivustollasi käy tuhansia kävijöitä katsomassa käsin tehtyjä maljakoitasi. Haluat kohdistaa mainoksesi ihmisille, jotka muita todennäköisemmin ostavat yhden teoksistasi. Esimerkiksi joidenkin avainsanojen yhteydessä saatat huomata, että käyttäjät klikkaavat mainostasi, mutta eivät osta maljakoitasi. Voit tarkentaa avainsanaluetteloasi kohdistaaksesi mainoksesi potentiaalisille asiakkaille. Muista kuitenkin, että alhaisempi klikkausten määrä voi johtaa pienempiin kokonaiskustannuksiin.

Lisää tarkempia avainsanoja

Tavoitat asiakkaat tehokkaammin käyttämällä tarkkoja avainsanoja, jotka liittyvät suoraan tuotteeseesi tai palveluusi. Käsintehtyjen maljakoiden tapauksessa sinun kannattaa ehkä valita tarkka avainsana, kuten "puhallettu lasi", yleisen avainsanan, kuten "maljakko", sijaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tarkoilla avainsanoilla et välttämättä tavoita niin montaa käyttäjää kuin haluaisit. Lue lisää yleisten avainsanojen lisäämisestä, muokkaamista tai poistamisesta

Pienennä huonoja tuloksia tuottavien avainsanojen hintatarjouksia

Rajoita summaa, jonka käytät avainsanoihin, jotka eivät tuota yhtä hyviä tuloksia kuin muut avainsanat. Voit pienentää huonoja tuloksia tuottavien avainsanojen klikkauskohtaisia hintatarjouksia, jolloin budjetistasi jää suurempi osuus hyviä tuloksia tuottaville avainsanoille. Lue lisää siitä, miten voit muokata klikkauskohtaisia tai tuhannen impression hintatarjouksia

Keskeytä huonoja tuloksia tuottavat avainsanat

Jos olet jo pienentänyt tehottomien avainsanojen klikkauskohtaisia hintatarjouksia mutta haluaisit edelleen parantaa kampanjasi tehokkuutta, kokeile keskeyttää tai poistaa kyseiset avainsanat. Voit ottaa ne uudelleen käyttöön tai lisätä ne uudelleen, kun ne ovat osuvampia.

Estä mainostasi näkymästä väärissä paikoissa

Voit sulkea pois kampanjastasi tiettyjä avainsanoja estääksesi mainostasi näkymästä verkkosivustoilla, jotka eivät liity tuotteeseesi tai palveluusi. Näin et turhaan maksa klikkauksista, jotka eivät todennäköisesti johda konversioihin. Jos sinulla on esimerkiksi kenkäkauppa, haluat ehkä sulkea pois avainsanat "käytetty" ja "kierrätetty", jotta mainoksesi ei näkyisi verkkosivustoilla, joilla käsitellään käytettyjä kenkiä. Muista, että jos suljet pois liian monia avainsanoja, mainoksesi saattavat tavoittaa vähemmän asiakkaita. Katso, miten voit sulkea pois tietyt verkkosivut tai mobiilisovellukset

Ota konversionoptimointityökalu käyttöön

Kokeile konversionoptimointityökalua eli Google Adsin ominaisuutta, joka hyödyntää Google Ads ‑konversioseurannan dataa ja pyrkii saamaan enemmän konversioita alhaisemmalla hinnalla. (Huomaa, että kampanjasi on täytettävä kyseisen ominaisuuden käyttöä koskevat vaatimukset). Konversionoptimointityökalun avulla voit välttää tuottamattomat klikkaukset ja saada mahdollisimman paljon tuottavia klikkauksia. Lue lisää konversionoptimointityökalun käyttöönotosta

Käytä avainsanan laskeutumissivun URL-osoitteita

Jos haluat ohjata liikennettä suoraan avainsanaasi liittyvälle laskeutumissivullesi, käytä laskeutumissivun URL-osoitteita avainsanatasolla. Jos käytät avainsanatason aloitussivun URL-osoitteita Hakukampanjassasi, sinun kannattaa tehdä sama myös Display-verkoston kampanjoissa. Katso, miten voit ottaa käyttöön laskeutumissivun URL-osoitteita avainsanoille

Vinkkejä

• Display-verkostossa kaikki avainsanat katsotaan vain laajan vastaavuuden avainsanoiksi. Sinun ei siis tarvitse lisätä avainsanoista muita muunnelmia, kuten kirjoitusvirheitä tai monikkomuotoja.