Optimer dine søgeord til Displaynetværket

Nu, hvor du kører en kampagne på Displaynetværket, er det tid til at evaluere dine søgeord og forbedre dem, der ikke er så effektive. Tænk på din søgeordseffektivitet i forhold til dine annonceringsmål, så du kan foretage ændringer, der hjælper dig med at nå de ønskede resultater. Uanset om du vil øge trafikken til dit website eller antallet af konverteringer, f.eks. salg, kan du prøve nogle af følgende tips til finjustering af din målretning.

Øg trafikken til dit website

Eksempel

Lad os sige, at du er glaskunstner og sælger glaspustede vaser. Du har været meget produktiv i de seneste uger og har lavet en samling nye unikaprodukter, der nu er sat til salg på dit website. Du vil gerne have så mange personer som muligt til at besøge dit website og se dine mesterværker.

Tilføj flere generiske søgeord

Prøv at føje flere generelle søgeord til din kampagne, hvis du vil gøre din annonce kvalificeret til visning på et stort antal websites. Hvis du er ejer af en detailhandel, kan det være en god idé at vælge mere generelle søgeord som "vaser" i stedet for mere specifikke søgeord som "glaspustede vaser". Se, hvordan du tilføjer søgeord

Tilføj forskellige søgeord

Nye søgeord, som er unikke termer, idéer eller koncepter, kan medvirke til at forbedre trafikken til din annonce. Du kan f.eks. prøve at tilføje søgeordene "blomstervase" eller "kande" i stedet for blot at bruge søgeordet "vase". Disse forskellige, unikke søgeord kan medvirke til, at din annonce matches med flere sider på websites, så din annonce muligvis kan blive vist oftere.

Øg dine bud på søgeord med høj effektivitet

Øg dine bud for pris pr. klik (CPC, cost per click) for de søgeord, som har høje klikfrekvenser, så din annonce muligvis kan blive vist oftere på sider, der giver trafik til dit website. Få flere oplysninger om, hvordan du justerer dine søgeordsbud

Brug indsættelse af søgeord

Indsættelse af søgeord bruges til dynamisk at opdatere din annoncetekst, så den indeholder et af de søgeord, der udløste din annonce. Når du tydeligt viser, hvor godt annoncen matcher kundens søgetermer, bliver dine annoncer mere relevante, og dette kan øge din klikrate (CTR). Få flere oplysninger om dynamisk indsættelse af søgeord

Juster din søgeordsliste for at reducere dine omkostninger

Eksempel

Lad os nu sige, at du nu har massevis af besøgende på dit website med håndlavede vaser, og du nu gerne vil målrette dine annoncer mod personer, som har en stor sandsynlighed for at købe et af dine værker. Måske kan du se, at nogle af dine søgeord giver klik på annoncen, men de resulterer ikke i, at folk køber dine vaser. Du kan justere dine søgeordslister for at målrette dine annoncer mere direkte mod potentielle kunder. Husk, at færre klik kan betyde lavere samlede omkostninger.

Tilføj flere specifikke søgeord

Nå ud til kunderne mere effektivt ved at bruge specifikke søgeord, der er direkte relateret til dit produkt eller din tjeneste. Til en butik med håndlavede vaser kan det f.eks. være en god idé at vælge et specifikt søgeord som "glaspustede vaser" i stedet for et mere generelt søgeord som "vase". Det er vigtigt at huske på, at du muligvis ikke når ud til så mange brugere, som du gerne vil, hvis søgeordene er mere specifikke. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, redigerer eller fjerner nogle generelle søgeord

Sænk dine bud på søgeord med lav effektivitet

Begræns det beløb, som du bruger på søgeord, der ikke er så effektive som andre. Du kan sænke dit bud for pris pr. klik (CPC) for disse søgeord, så du bruger mere af dit budget på de søgeord, der er mest effektive. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine CPC- eller CPM-bud

Sæt ineffektive søgeord på pause

Hvis du allerede har sænket dine bud for pris pr. klik (CPC) for søgeord, der ikke er så effektive, og du gerne vil forbedre kampagnens effektivitet yderligere, kan du prøve at sætte disse søgeord på pause eller fjerne dem. Du kan genaktivere dem eller tilføje dem igen, når de er mere relevante.

Undgå, at din annonce vises på de forkerte steder

Prøv at ekskludere visse søgeord fra din kampagne for at forhindre, at din annonce vises på websites, der ikke er relevante for dit produkt eller din tjeneste. På den måde kan du undgå at betale for klik, der sandsynligvis ikke fører til konverteringer. Hvis du f.eks. har en skobutik, kan det være en god idé at ekskludere søgeord som "brugte" og "secondhand" for at forhindre , at dine annoncer vises på websites med brugte sko. Vær opmærksom på, at hvis du ekskluderer for mange søgeord, risikerer du, at dine annoncer når ud til færre kunder. Få flere oplysninger om, hvordan du ekskluderer specifikke websider eller mobilapps

Aktivér Konverteringsoptimering

Prøv at bruge Konverteringsoptimering, som er en funktion i Google Ads, der bruger dine Google Ads-konverteringssporingsdata til at skaffe dig flere konverteringer til en lavere pris. Bemærk, at din kampagne skal være kvalificeret til at bruge funktionen. Konverteringsoptimering kan hjælpe dig med at undgå urentable klik og skaffe dig så mange rentable klik som muligt. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Konverteringsoptimering

Brug webadresser for landingssider til søgeord

Led trafik til din landingsside, som er direkte relateret til et søgeord, ved at bruge webadresser for landingssider på søgeordsniveau. Hvis du bruger webadresser for landingssider på søgeordsniveau i din søgekampagne, kan det være en god idé at gøre det samme for Displaynetværket. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer webadresser for landingssider for søgeord

Tips!

• På Displaynetværket betragtes samtlige søgeord som søgeord med bredt match. Det betyder, at du ikke behøver at inkludere flertalsformer, stavefejl og andre varianter af dine søgeord.