Millorar les paraules clau per a la Xarxa de Display

Ara que publiqueu una campanya de la Xarxa de Display, és el moment d'avaluar les paraules clau i de millorar les que no tinguin un bon rendiment. Us recomanem que avalueu el rendiment de les paraules clau segons els vostres objectius publicitaris. D'aquesta manera, podreu fer canvis a les paraules clau en funció dels resultats que vulgueu obtenir. Tant si voleu incrementar el trànsit del lloc web o les conversions (com ara vendes), proveu algun dels consells següents per ajustar la segmentació.

Incrementar el trànsit al lloc web

Exemple

Suposem que sou un fabricant de vidre i que veneu gerros de vidre bufat. Les darreres dues setmanes, heu treballat molt i heu creat una sèrie d'articles únics, que heu posat a la venda al vostre lloc web. Voleu que el visitin el màxim nombre de persones possible perquè vegin les vostres obres mestres.

Afegir paraules clau més generals

Proveu d'afegir paraules clau més generals a la campanya si voleu que l'anunci es mostri en molts llocs web. Si teniu una botiga de comerç al detall, és recomanable que trieu una paraula clau general, com ara "gerros", en lloc d'una paraula més específica, com ara "gerros artesans de vidre bufat". Més informació sobre com es poden afegir paraules clau

Afegiu diverses paraules clau

Les paraules clau noves que siguin termes, idees o conceptes únics poden contribuir a millorar el trànsit que rep l'anunci. Aquestes paraules clau úniques i diferents us poden ajudar a fer que l'anunci coincideixi amb altres pàgines de llocs web, cosa que, alhora, pot afavorir que els anuncis es mostrin amb més freqüència.

Augmentar les ofertes de les paraules clau que tinguin un bon rendiment

Incrementeu les ofertes de cost per clic (CPC) de les paraules clau que tinguin una ràtio de clics d'entrada elevada per tal que els anuncis es mostrin més sovint en pàgines que dirigeixin trànsit al vostre lloc web. Més informació sobre com es poden ajustar les ofertes de paraula clau

Utilitzar la inserció de paraules clau

Amb la inserció de paraules clau, podeu actualitzar dinàmicament el text de l'anunci incloent-hi una de les paraules clau que hagin activat la publicació de l'anunci. El fet de mostrar com s'assemblen els anuncis als termes de cerca del client fa que els anuncis esdevinguin més rellevants i ajuda a incrementar la ràtio de clics d'entrada (CTR). Més informació sobre com es pot utilitzar la inserció dinàmica de paraules clau

Definir millor la llista de paraules clau per reduir costos

Exemple

Ara suposem que el vostre lloc web sobre gerros artesans rep moltíssimes visites i que voleu orientar els anuncis a les persones amb més probabilitats de comprar algun dels vostres articles. Per exemple, amb algunes paraules clau, és possible que els usuaris facin clic a l'anunci, però no comprin cap gerro. Podeu definir millor les llistes de paraules clau per orientar els anuncis únicament a clients potencials. Tingueu present que menys clics es tradueix en un cost total inferior.

Afegir paraules clau més específiques

Per arribar als clients de manera més eficaç, utilitzeu paraules clau específiques que estiguin relacionades directament amb el vostre producte o servei. Per exemple, en el cas d'una botiga de gerros artesans, és recomanable triar una paraula clau específica, com ara "vidre bufat", en lloc d'una paraula clau més general, com ara "gerro". Recordeu que, si les paraules clau són massa específiques, pot ser que l'anunci no arribi a tants usuaris com voldríeu. Més informació sobre com es poden afegir, editar o treure algunes paraules clau generals

Disminuir les ofertes de les paraules clau que no tinguin un bon rendiment

Limiteu l'import que invertiu en paraules clau que no tinguin tan bon rendiment com d'altres. Podeu disminuir les ofertes de cost per clic (CPC) per a les paraules clau que tinguin un rendiment baix a fi de dedicar més pressupost a les que tinguin un bon rendiment. Més informació sobre com es poden editar les ofertes de CPC o de CPM

Posar en pausa les paraules clau que no tinguin un bon rendiment

Si ja heu disminuït les ofertes de CPC de les paraules clau que tenen un rendiment baix i, tot i això, voleu millorar el rendiment de la campanya, poseu en pausa aquestes paraules clau o bé traieu-les. Quan siguin més rellevants, podeu tornar a activar-les o afegir-les.

Evitar que els anuncis es mostrin en llocs on no correspongui

Proveu d'excloure paraules clau concretes d'una campanya per evitar que els anuncis es mostrin en llocs web que no siguin rellevants per al vostre producte o servei. D'aquesta manera, no haureu de pagar els clics que tinguin poques probabilitats de generar conversions. Per exemple, si sou propietari d'una sabateria, és recomanable que exclogueu paraules clau com ara "usades" o "segona mà" per tal d'evitar que els anuncis es mostrin en llocs web que facin referència a sabates usades. Tingueu en compte que si excloeu massa paraules clau, pot ser que els anuncis arribin a menys clients. Més informació sobre com es poden excloure pàgines web o aplicacions mòbils específiques

Activar l'Optimitzador de conversions

Proveu d'utilitzar l'Optimitzador de conversions, una funció de Google Ads que fa servir les vostres dades de seguiment de conversions de Google Ads per generar més conversions a un cost inferior. Recordeu que la campanya ha de ser apta per utilitzar-hi aquesta funció. L'Optimitzador de conversions ajuda a evitar els clics no rendibles i a obtenir-ne tants de rendibles com sigui possible. Més informació sobre com es pot configurar l'Optimitzador de conversions

Utilitzar URL de pàgina de destinació per a les paraules clau

Dirigiu el trànsit a la pàgina de destinació que estigui relacionada directament amb una paraula clau determinada utilitzant URL de pàgina de destinació al nivell de paraula clau. Si utilitzeu URL de pàgina de destinació al nivell de paraula clau en una campanya de cerca, és recomanable que feu el mateix amb les campanyes de display. Més informació sobre com es poden configurar els URL de pàgina de destinació per a paraules clau

Consells

• A la Xarxa de Display, totes les paraules clau es consideren només de concordança ampla. Això vol dir que no cal que inclogueu altres variants de les paraules clau, com ara faltes d'ortografia o versions en plural.