Uw Google Ads-pagina's voor facturering en betalingen

Op de pagina's Facturering en betalingen onder het gereedschapspictogram vindt u alles wat u nodig heeft om uw advertentiekosten te betalen en uw facturering te beheren.

Deze pagina's bieden eenvoudige navigatie, filteropties en duidelijke overzichten van al uw belangrijke facturerings- en betalingsgegevens.

Enkele voorbeelden van wat u hier kunt doen:

• Bekijk een overzicht van al uw transacties uit het verleden.
    Klik op Transacties om betalingen, tegoeden, correcties en aan uw account gerelateerde kosten uit het verleden te bekijken. U kunt een spreadsheet met deze gegevens sorteren, filteren, afdrukken of genereren. Pas de periode aan als u betalingen en facturen uit het verleden wilt bekijken.

• Wijzig uw betaalmethoden.
    Voeg een betaalmethode toe om uw kosten te betalen of klik op Betaalmethoden om een reservecreditcard toe te wijzen.

• Bekijk uw profielinstellingen.
    Klik op Instellingen om uw factuuradres, het ID-nummer van het betalingsprofiel en andere contactgegevens te bekijken. U kunt hier promotiecodes gebruiken door op 'Promotiecodes beheren' onderaan de pagina te klikken.

• Voer een betaling uit.
    Klik op het gereedschapspictogram en vervolgens op Facturering en betalingen om de pagina Overzicht te openen. Klik hier op de knop Een betaling uitvoeren om voor Google Ads te betalen. Klik op Promotiecodes beheren als u een promotiecode heeft.
Naar Google Ads