Uw Google Ads-pagina's voor facturering en betaling

Als u het nieuwe, verbeterde Google Ads gebruikt, ziet u geen tandwielpictogram in uw account. Klik rechtsboven op het gereedschapspictogram . Onder de koptekst Instellingen vindt u Facturering en betaling.

Op de pagina's Facturering en betaling onder het tandwielpictogram vindt u alles wat u nodig heeft om uw advertentiekosten te betalen en uw facturering te beheren.

Deze pagina's bieden eenvoudige navigatie, filteropties en duidelijke overzichten van al uw belangrijke facturerings- en betalingsgegevens.

Enkele voorbeelden van wat u hier kunt doen:

• Bekijk een overzicht van al uw transacties uit het verleden.
    Klik op Transacties om betalingen, tegoeden, correcties en aan uw account gerelateerde kosten uit het verleden te bekijken. U kunt een spreadsheet met deze gegevens sorteren, filteren, afdrukken of genereren. Pas de periode aan als u betalingen en facturen uit het verleden wilt bekijken.

• Wijzig uw betaalmethoden.
    Voeg een betaalmethode toe om uw kosten te betalen of klik op Betaalmethoden om een reservecreditcard toe te wijzen.

• Bekijk uw profielinstellingen.
    Klik op Instellingen om uw factuuradres, het ID-nummer van het betalingsprofiel en andere contactgegevens te bekijken. U kunt hier promotiecodes gebruiken door op 'Promotiecodes beheren' onderaan de pagina te klikken.

• Voer een betaling uit.
    Klik op het tandwielpictogram en vervolgens op Facturering en betaling om de pagina Overzicht te openen. Klik hier op de knop Een betaling uitvoeren om voor Google Ads te betalen. Klik op Promotiecodes beheren als u een promotiecode heeft.
Naar Google Ads