Aconseguir que els anuncis es mostrin a la primera pàgina

En general, els anuncis que es mostren entre els anuncis de la part superior de la primera pàgina o en qualsevol lloc de la primera pàgina reben molts més clics que els anuncis que es mostren en altres pàgines de resultats de cerca. Per ajudar-vos a fer que els anuncis es mostrin en aquestes posicions tan valuoses, Google Ads proporciona estimacions d'oferta de cost per clic (CPC) que podeu utilitzar quan definiu les ofertes.

En aquest article també trobareu informació sobre les estimacions d'oferta per a la primera pàgina, la part superior de la pàgina i la primera posició, a més de sobre com podeu trobar-les.

Sobre les estimacions d'oferta

A la pestanya Paraules clau hi ha tres tipus d'estimacions d'oferta disponibles per ajudar-vos a aconseguir que els anuncis es mostrin a la primera pàgina dels resultats de la cerca quan una consulta de cerca coincideixi exactament amb la vostra paraula clau.

Estimació d'oferta per a la primera pàgina: és l'oferta que us convé definir perquè l'anunci es mostri a la primera pàgina dels resultats de la cerca.

Estimació d'oferta per a la part superior de la pàgina: és l'oferta que us convé definir perquè l'anunci es mostri entre els anuncis de la part superior de la pàgina de la primera pàgina dels resultats de cerca.

Estimació d'oferta per a la primera posició: és l'oferta que us convé definir perquè l'anunci es mostri en la primera posició, en relació amb altres anuncis.

Notes:
  • Les ofertes per a la part superior de la pàgina no estan disponibles per a les campanyes que utilitzen les ofertes automàtiques, l'Optimitzador de conversions o la programació d'anuncis.
  • Les ofertes per a la primera posició no estan disponibles per a les campanyes que utilitzen les ofertes automàtiques o la programació d'anuncis.

Instruccions

Check the approval status of an ad or extension (English)

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Paraules clau de cerca.
  4. Afegiu les següents columnes del tipus Atributs (obteniu informació sobre com podeu afegir columnes):

1. Oferta est. primera pàgina
    2. Oferta est. part superior de la pàgina
    3. Oferta est. primera posició
  5. Feu clic a Aplica per veure aquestes columnes a la taula d'estadístiques.

Les estimacions d'oferta per a la primera pàgina, la part superior de la pàgina i la primera posició són orientatives i pretenen oferir-vos més informació per planejar l'estratègia d'ofertes, però el fet d'arribar a aquestes estimacions o de superar-les no us garanteix l'emplaçament d'anuncis. L'emplaçament final continuarà depenent de la competència amb altres anunciants, el rànquing de l'anunci, la configuració del compte i del pressupost, i el comportament de l'usuari.

Nota: segmentació per dispositiu i estimacions d'oferta

Les estimacions d'oferta per a la primera pàgina, la part superior de la pàgina i la primera posició mostren l'oferta que us convé definir perquè el vostre anunci arribi a l'emplaçament preferit dels resultats de cerca per als dispositius pels quals segmenteu.

Per exemple, si publiqueu una campanya que només es difon en dispositius mòbils, l'estimació d'oferta per a la primera pàgina indicarà l'oferta amb més probabilitats d'arribar a la primera pàgina dels resultats de la cerca en dispositius mòbils.

Què cal fer si l'anunci continua sense mostrar-se

És possible que, de vegades, l'anunci no es mostri a l'emplaçament preferit dels resultats de la cerca, encara que hàgiu arribat a l'estimació d'oferta adequada per a aquest emplaçament. Tingueu present que aquestes estimacions són orientatives, es basen en el nivell de qualitat de la paraula clau i en la competència recent entre anunciants, i s'apliquen a les consultes de cerca que coincideixen exactament amb la paraula clau en qüestió. Per exemple, si la vostra estimació d'oferta per a la primera pàgina és molt alta, és possible que sigui perquè la qualitat dels anuncis i del lloc web és baixa. El fet d'arribar a aquestes estimacions o de superar-les no us garanteix en quin lloc es mostrarà l'anunci.

A continuació s'indiquen alguns dels motius habituals que poden impedir que l'anunci no es mostri a la primera pàgina encara que arribi a l'estimació d'oferta:

• Competència entre anunciants: pot haver-hi nova competència amb les vostres paraules clau.
  • Concordança de paraula clau: és possible que les cerques dels clients no coincideixin exactament amb les vostres paraules clau.
  • Canvis en el pressupost: és possible que l'anunci no es publiqui si un pressupost que heu acabat de modificar s'ha esgotat completament.

Si arribeu a una estimació d'oferta però els vostres anuncis continuen sense mostrar-se al vostre emplaçament preferit dels resultats de la cerca, us recomanem que reviseu els conceptes bàsics de posició i rànquing dels anuncis.