Google Ad Managerin toiminta Google Adsin kanssa

Google Ad Manager on Google Display ‑verkoston kumppanina toimiva reaaliaikainen kauppapaikka, jossa ostetaan ja myydään mainontaa. Tässä kauppapaikassa mainostajat voivat tehdä hintatarjouksia internetissä näkyvästä display-mainonnasta. Kun kampanjasi on kohdistettu Display-verkostoon, sinulla on automaattisesti pääsy Ad Manager ‑julkaisijasivustoille, jotka ovat Google Adsin ohjeiden mukaisia.

Jos lähdet kesällä keräilemään perhosia, saat niitä sitä enemmän, mitä suurempaa haavia käytät. Sama pätee asiakkaisiin: kun käytät laajempaa verkostoa, voit tavoittaa asiakkaita sellaisilla paljon liikennettä saavilla sivustoilla, jotka eivät aiemmin olleet käytettävissäsi. Siksi mainostesi näyttäminen Ad Manager ‑julkaisijoiden sivustoilla voi auttaa sinua löytämään uusia asiakkaita, joita et ole aiemmin tavoittanut.

Näin se toimii:

• Kun kohdistat kampanjasi Display-verkostoon, mainoksesi voivat näkyä Ad Manager ‑julkaisijoiden sivustoilla sekä Google AdSensen sivustoilla.
  • Vaikka potentiaalinen tavoittavuutesi laajenee, kun käytössäsi on enemmän julkaisijoiden sivustoja, Google Adsin kohdistus, raportointi ja muut tutut tilitoiminnot pysyvät ennallaan.
  • Google-mainoksia näyttävien Ad Manager ‑julkaisijoiden on noudatettava Google AdSense ‑ohjelmakäytäntöjä.

Tietoja huutokauppaprosessista

Google pyrkii varmistamaan yhdenmukaisen huutokauppaprosessin usein eri tavoin, jotta Google Ads ‑hintatarjouksia voidaan oikeudenmukaisesti verrata muiden mainosverkostojen hintatarjouksiin.

• Kun julkaisija tarjoaa mainosinventaaria Ad Manageriin, Google Ads järjestää oman huutokauppansa ja muodostaa parhaan mainosyksikön, kuten koko mainospaikan mainoksen tai tekstimainosryhmän. Tämän jälkeen Google Ads laskee mainosyksikölle sopivan Ad Manager ‑hintatarjouksen ottaen huomioon mainosten hintatarjoukset ja käyttämällä Google Ads ‑tulojen jakoa.
  • Hintatarjousta verrataan muiden Ad Manager ‑mainostajien hintatarjouksiin sekä julkaisijoiden määrittämiin asetuksiin, kuten pienimpään tuhannen impression hintaan. Jos hintatarjoukset eivät vastaa julkaisijan asetuksia, ne ohitetaan.
  • Tämän jälkeen Ad Manager ottaa huomioon kaikki hyväksyttävät hintatarjoukset ja järjestää huutokaupan. Jos Google Ads voittaa huutokaupan, voittaneen mainosyksikön mainostaja maksaa korkeintaan summan, joka vaaditaan siihen, että kyseisen mainostajan mainos sijoittuu korkeammalle kuin toiseksi tulleen mainostajan mainos. Hinta perustuu klikkauskohtaiseen hintaan eli mainoksen klikkaukseen tai muuhun mainokseen liittyvään hyväksyttävään tapahtumaan. Julkaisijalle maksetaan korkein nettohintatarjous Ad Manager ‑huutokaupassa tai pienin tuhannen impression hinta.

Jos mainosyksikkö on de-identifioitu, mainostaja ei saa (suoraan tai kolmannen osapuolen kautta) yrittää selvittää julkaisijan henkilöllisyyttä, sivuston nimeä tai muita julkaisijaan liittyviä yksilöiviä tietoja millään tavalla, vaikka myyjää ei pyrittäisi yksilöimään tarkoituksellisesti.

Seuraava vaihe