Miten Google Ad Manager toimii Google Adsin kanssa?

Google Ad Manager on Google Display -verkoston kumppanina toimiva reaaliaikainen markkinapaikka, jossa ostetaan ja myydään mainontaa. Se tarjoaa mainostajille toisen markkinan, jossa he voivat tehdä hintatarjouksia eri puolilla internetiä näytettävästä näyttömainonnasta. Kun kampanjasi on kohdistettu Display-verkostoon, sinulla on automaattisesti käytössäsi Ad Manager -julkaisijoiden sivustot, jotka ovat Google Adsin ohjeiden mukaisia.

Jos lähdet kesällä keräilemään perhosia, saat sitä enemmän perhosia, mitä suurempaa perhoshaavia käytät. Sama pätee asiakkaisiin: kun käytät isompaa haavia, saatat tavoittaa asiakkaita suosituista verkon osista, jotka eivät aiemmin olleet käytettävissäsi. Tämän vuoksi Google Ads -mainostesi näyttäminen Ad Manager -julkaisijoiden sivustoissa auttaa sinua löytämään uusia asiakkaita, joita et ole tavoittanut aiemmin.

Näin se toimii:

• Kun kohdistat kampanjasi Display-verkostoon, mainoksesi voivat näkyä lukuisissa Ad Manager -julkaisijoiden sivustoissa sekä Google AdSensen tarjoamissa sivustoissa.
  • Vaikka potentiaalinen kattavuus lisääntyneiden julkaisijoiden sivustojen myötä laajenee, Google Adsin kohdistus, raportointi ja muut tutut tilitoiminnot pysyvät ennallaan.
  • Ad Manager ‑julkaisijoiden, jotka haluavat näyttää Google Ads ‑mainoksia, on noudatettava Google AdSensen ohjelmasääntöjä.

Tietoja huutokauppaprosessista

Google varmistaa yhdenmukaisen huutokauppaprosessin useilla eri tavoilla, jotta Google Adsin hintatarjouksia voidaan verrata oikeudenmukaisesti muiden mainosverkostojen hintatarjouksiin.

• Kun julkaisija tarjoaa mainosjakaumaa Ad Manageriin, Google Ads järjestää oman huutokauppansa ja muodostaa parhaan mainosyksikön, joka on joko kokonainen mainospaikka tai tekstimainosryhmä. Google Ads laskee sopivan Ad Manager -hintatarjouksen mainosyksikölle huomioimalla mainosten hintatarjoukset ja käyttämällä Google Ads -tulojen jakoa.
  • Hintatarjousta verrataan muiden Google Ad Manager -mainostajien hintatarjouksiin sekä julkaisijoiden asettamiin hallintavaihtoehtoihin, kuten pienimpään tuhannen näyttökerran hintaan. Jos hintatarjoukset eivät vastaa julkaisijan hallintavaihtoehtoja, ne ohitetaan.
  • Tämän jälkeen Ad Manager ottaa huomioon kaikki kelvolliset hintatarjoukset ja suorittaa huutokaupan. Jos Google Ads voittaa huutokaupan, voittaneen mainosyksikön Google Ads -mainostajat eivät maksa enempää kuin mitä vaaditaan siihen, että hänen mainoksensa sijoittuu korkeammalle kuin toiseksi paras mainostaja. Hinta perustuu klikkauskohtaiseen hintaan eli mainoksen klikkaamiseen tai muuhun mainokseen liittyvään kelvolliseen tapahtumaan. Julkaisijalle maksetaan korkein hintatarjousarvo Ad Manager -huutokaupassa tai pienin tuhannen näyttökerran hinta sen mukaan, kumpi niistä on korkeampi.

Jos mainosyksikkö on nimetön, mainostaja ei saa (suoraan tai kolmannen osapuolen kautta) yrittää määrittää julkaisijan identiteettiä, sivuston nimeä tai muita liittyviä yksilöiviä tietoja millään tavalla, vaikka myyjää ei pyrittäisi yksilöimään tarkoituksellisesti.

Seuraava vaihe