Com funciona Google Ad Manager amb Google Ads

Google Ad Manager és un mercat en temps real associat a la Xarxa de Display de Google per comprar i vendre publicitat. Constitueix un mercat addicional en què els anunciants poden fer ofertes per publicitat de display a tot Internet. Quan teniu una campanya orientada a la Xarxa de Display, teniu accés automàticament a llocs web d'editors d'Ad Manager que compleixen les directrius de Google Ads.

Si aneu a caçar papallones en ple estiu, com més gros sigui el caçapapallones, més en podreu caçar. Amb els clients passa el mateix; si feu servir una xarxa més àmplia, podeu captar clients de parts del web amb un trànsit elevat als quals abans no teníeu accés. Per aquesta raó, mostrar anuncis a llocs web d'editors d'Ad Manager us pot ajudar a atreure clients nous als quals no podíeu arribar abans.

El funcionament és el següent:

• Sempre que hàgiu orientat una campanya a la Xarxa de Display, els anuncis que conté es podran mostrar en llocs web d'editors d'Ad Manager, a més dels disponibles a través de Google AdSense.
  • Tot i que amplieu el vostre abast potencial en més llocs web d'editors, la segmentació, els informes i altres processos del compte de Google Ads que ja coneixeu es mantenen igual.
  • Els editors d'Ad Manager que volen mostrar anuncis de Google han de complir les polítiques del programa de Google AdSense.

Sobre el procés de subhasta

Google segueix diversos passos per garantir un procés de subhasta coherent perquè les ofertes de Google Ads puguin comparar-se de manera equitativa amb les d'altres xarxes publicitàries.

• Quan un editor ofereix inventari a Ad Manager, Google Ads fa la seva pròpia subhasta i compon el millor bloc d'anuncis, amb un anunci que ocupi tot l'espai publicitari o amb un grup d'anuncis de text. Després, Google Ads calcula l'oferta d'Ad Manager adequada pel bloc d'anuncis en funció de les ofertes dels anuncis i aplicant la quota d'ingressos de Google Ads.
  • Aquesta oferta es compara amb les d'altres anunciants d'Ad Manager i amb els controls que estableixen els editors, com ara el CPM mínim. Les ofertes que no compleixen aquests controls dels editors s'ignoren.
  • A continuació, Ad Manager té en compte totes les ofertes aptes i fa una subhasta. Si Google Ads guanya la subhasta, els anunciants del bloc d'anuncis guanyador no pagaran més del que sigui necessari per obtenir un rànquing superior al de l'anunciant següent, segons el CPC, quan un usuari faci clic a l'anunci o completi un altre esdeveniment vàlid en relació amb l'anunci. Es pagarà a l'editor el valor més alt de l'oferta neta de la subhasta d'Ad Manager o el CPM mínim.

Quan un bloc d'anuncis s'ha desidentificat, l'anunciant no pot intentar (ni directament ni a través de tercers) esbrinar la identitat de l'editor, el nom del lloc web ni cap altra informació d'identificació per cap mitjà, encara que no identifiqui el venedor intencionadament.

Pas següent