Gestionar les regles automàtiques

Un cop hàgiu configurat regles automàtiques, podreu activar-les, posar-les en pausa, editar-les, treure-les o filtrar-les sempre que vulgueu. També podeu desfer les regles que s'executen a les vostres campanyes de cerca, així com actualitzar les notificacions per correu electrònic que rebeu sobre les regles, veure una llista de tots els canvis que les regles hagin fet als registres de regles i consultar els estats de les regles.

Nota : quan es programa una regla perquè s'executi a una hora concreta, és important tenir en compte que el temps d'execució estàndard de les regles és de dues hores després de l'activació de les condicions. Per exemple, si una regla està programada per a les 9:00, es pot executar en qualsevol moment entre les 9:00 i les 11:00 h.

Gestionar les regles

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives.
  3. Feu clic a Regles.

Veureu una llista de totes les regles, cadascuna amb una icona que indicarà si està activada o en pausa.

• Activar, posar en pausa o treure regles del compte: feu clic a la fletxa avall que hi ha al costat de la icona d'estat.
    L'acció de treure una regla és permanent.
  • Editar una regla: desplaceu-vos cap a la dreta i feu clic a Edita. Ajusteu la configuració al tauler de gestió i feu clic a Desa. Recordeu que no podeu editar les regles tretes. Tingueu present també que editar una regla equival a treure la regla original i crear-ne una de nova.
  • Filtrar la visualització per amagar les regles tretes: feu clic a la icona de filtre i, tot seguit, seleccioneu la columna i el valor pels quals voleu filtrar. Teniu l'opció de filtrar per "estat de la regla", "nom", "configuració de notificacions" o "validesa".
    Podeu amagar o deixar d'amagar les regles en pausa o tretes mitjançant la icona de tres punts 3 dot icon de la taula de regles.
  • Desfer una regla: podeu fer servir l'opció "Desfés" a fi de revertir els canvis fets per les regles de campanyes, de grups d'anuncis, d'anuncis i de paraules clau. Per desfer una regla, navegueu fins a la pàgina Historial de versions i, tot seguit, a la columna "Accions", feu clic a l'opció Desfés de la regla en qüestió. Després de fer clic a Desfés, s'obrirà una subfinestra de previsualització que us mostrarà l'impacte que tindrà l'acció de desfer una regla al compte. Si us sembla bé, podeu iniciar l'acció de desfer des d'aquest tauler. Aquest procés hauria de tardar el mateix temps que va tardar l'aplicació de la regla inicialment.
Punts clau sobre l'acció de desfer regles

No podeu desfer regles només de correu electrònic

No es poden desfer les regles que fan servir l'acció "envia un correu electrònic".

Només podeu desfer els canvis més recents que hagi fet cada regla.

Per exemple, suposem que la regla s'executa correctament els divendres i els dissabtes. Veureu que el botó "Desfés" només és al costat dels canvis fets el dissabte. Si voleu desfer els canvis del divendres, primer haureu de desfer els canvis del dissabte. A continuació, el botó "Desfés" desapareixerà per al dissabte i es mostrarà per al divendres.

Consell: les regles que s'han executat però que no han fet cap canvi són una excepció. Una excepció és si l’execució de la regla no ha comportat cap canvi.

Els canvis manuals fets després que s'hagi executat una regla no es podran desfer.

Suposem que executeu una regla que augmenta 1 € l'oferta de 10 paraules clau i després modifiqueu manualment una d'aquestes paraules clau per incrementar-ne l'oferta 0,50 € més. Si desfeu els canvis que ha fet la regla, només es desfaran els canvis fets a les 9 paraules clau que no heu alterat manualment. Per fer-vos una idea més clara dels canvis que es desfarien i els que es mantindrien, us recomanem que previsualitzeu l'acció de desfer.

No podeu refer una acció de desfer

Si desfeu els canvis que ha fet una regla durant un dia, no hi ha cap botó Refés per refer els canvis.

Notificacions per correu electrònic i historial de regles

Quan creeu una regla, podeu triar si voleu rebre notificacions per correu electrònic quan s'executi. Tindreu l'opció de rebre una notificació després que s'executi cada regla o només si s'executa amb canvis o errors.

Per registrar-vos a fi de rebre aquestes notificacions, seleccioneu l'opció de correu electrònic que vulgueu al menú desplegable Envia els resultats per correu electrònic quan creeu la regla.

Si preferiu no rebre notificacions per correu electrònic, podeu consultar la pàgina Historial de versions per fer un seguiment de quan s'executen les regles i dels canvis que han fet al vostre compte.

Veure les regles automàtiques a l'historial de canvis

També podeu veure els canvis que les regles automàtiques han fet al vostre compte anant a la pàgina Historial de canvis.

Registres i estats de les regles

Si preferiu no rebre notificacions per correu electrònic, sempre podeu consultar els registres per fer un seguiment de quan s'executen les regles i dels canvis que han fet al vostre compte. Els registres us mostraran una llista de les regles, dels estats i del nombre de canvis que s'han fet com a resultat de l'execució de les regles.

Per veure els registres:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives.
  3. Feu clic a Regles.
  4. Feu clic a la pestanya Historial de versions per veure una llista de tots els canvis.
    • Tingueu en compte que la taula "Historial de versions" utilitza l'opció del selector dates.
  5. Feu clic als resultats per veure els detalls dels canvis que ha fet la regla.

La columna "Estat" dels registres mostra si les regles s'han executat i si ho han fet correctament. A continuació es mostren els diversos estats possibles i què signifiquen:

S'està executant

• Actualment, la regla està fent canvis al vostre compte.

Completada

• La regla s'ha executat correctament i s'han fet tots els canvis que volíeu.

Completada amb errors

• La regla s'ha completat, però hi ha hagut errors en alguns canvis (feu clic a Historial de versions i, tot seguit, als resultats d'una regla per obtenir més informació).

No completada: error del sistema

• La regla no s'ha pogut iniciar o s'ha aturat abans de completar-se (feu clic a Historial de versions i, tot seguit, als resultats d'una regla per obtenir més informació).

No completada: temps d'espera esgotat

• La regla no s'ha completat en el temps assignat (feu clic a Historial de versions i, tot seguit, als resultats d'una regla per obtenir més informació).

Passos següents