Tarkistustalletuksen tai veloituksen valtuutuksen tekeminen

Jos haluat valita maksutavaksi pankkitilin (eli suoraveloituksen), sinun on vahvistettava pankkitilisi, jotta mainoksia voidaan näyttää. Voit vahvistaa pankkitilisi heti käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Voit myös vahvistaa pankkitilin tarkistustalletuksella tai veloituksen valtuutuksella, jolloin vahvistusprosessi kestää kahdesta kolmeen päivää yrityksesi sijainnin mukaan.

Jos haluat nähdä jonkin toisen maan vahvistusprosessin, klikkaa yllä olevaa avattavaa valikkoa.

Pankkitilin vahvistaminen heti pankkitunnuksilla

Yhdysvalloissa pankkitili voidaan vahvistaa välittömästi. Se on nopeaa eikä edellytä tarkistustalletuksen tekemistä. Voit lisätä pankkitilin ja vahvistaa sen heti näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunassa olevaa Maksutavat-linkkiä ja valitse sitten Lisää uusi maksutapa.
  4. Valitse Pankkitili ja anna pankkitietosi.
  5. Jos haluat määrittää tämän ensisijaiseksi maksutavaksi, valitse vasemmasta alakulmasta Ensisijainen.
  6. Valitse Tallenna.
  7. Kun sinulta kysytään, miten haluat vahvistaa pankkitilisi, valitse Vahvista heti ja valitse sitten Seuraava.
  8. Anna käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut sisään verkkopankkiisi, ja hyväksy käyttöehdot.
  9. Klikkaa Seuraava.

Hetken kuluttua Google linkittää pankkitilisi Google Ads ‑tilillesi ja vahvistaa, että pankkitili on kelvollinen maksutapa. Jos vahvistus epäonnistuu, sinulta kysytään käyttäjätunnusta ja salasanaa uudelleen. Jos vahvistus epäonnistuu jälleen, voit valita vahvistustavaksi tarkistustalletuksen.

Tarkistustalletuksen tietojen etsiminen ja lisääminen

Jos valitset pankkitilin vahvistustavaksi tarkistustalletuksen, näet pankkitililläsi pienen testitalletuksen 3–5 arkipäivän kuluessa pankkitilin tietojen lisäämisestä Google Ads ‑tilillesi. Etsi nämä tarkistustalletuksen tiedot ja lisää ne Google Ads ‑tilillesi alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Tarkista tiliotteesi ja etsi talletusta Google Inc:ltä. Talletus on yleensä 0,15–1,15 dollarin suuruinen.
  2. Kirjoita talletuksen tarkka summa muistiin.
  3. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  4. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  5. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  6. Etsi pankkitilisi ja valitse Vahvista tarkistustalletus.
  7. Lisää kenttään tarkistustalletuksen summa ja klikkaa Lähetä.
Siirry Google Adsiin

Kun olet lisännyt oikean summan, voit ottaa pankkitilisi käyttöön ensisijaisena maksutapana. Jos olet valinnut asetukseksi automaattiset maksut, mainoksiasi aletaan näyttää viimeistään tässä vaiheessa.

Epäonnistuneet tarkistustalletukset

Tarkistustalletuksen tekeminen ei aina onnistu. Jos tarkistustalletus epäonnistuu, saat siitä tiedon sähköpostitse. Lisäksi näet siitä ilmoituksen Laskutus ja maksut ‑sivuilla, kun klikkaat työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].

Lisätietoja epäonnistuneista tarkistustalletuksista

Tarkistustalletuksen epäonnistuminen voi johtua useista eri syistä:

• Pankkitilin tiedot on annettu väärin.
  • Pankkitiliä ei enää ole.
  • Pankkitilillä on automaattisia pankkitilimaksuja koskeva rajoitus.

Jos tarkistustalletus epäonnistuu, tarkista antamiesi pankkitilin tietojen oikeellisuus. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi ja tarkista, että sen tiedot on annettu oikein.
  5. Valitse alta tilannettasi vastaava vaihtoehto: Pankkitilin tiedot ovat oikein
    1. Ota yhteys pankkiisi ja varmista, että tilillä ei ole rajoituksia, jotka estävät automaattisten pankkitilimaksujen käytön. Tällaisia maksuja saatetaan kutsua myös suoraveloituksiksi.
    2. Kun olet varmistanut, että pankkitili sallii automaattiset maksut, ota meihin yhteyttä ja pyydä meitä tekemään tarkistustalletus uudelleen.
    Pankkitilin tiedot ovat virheelliset

Sinun on lisättävä pankkitilisi uudeksi maksutavaksi uudelleen. Toimi näin:

1. Kun olet Maksutavat-sivulla, valitse Lisää uusi maksutapa.
    2. Lisää maksutavan tiedot ja valitse vasemmasta alakulmasta Ensisijainen, niin maksutapa tallennetaan ensisijaiseksi maksutavaksi.
    3. Klikkaa Tallenna.
    4. Odota, että lisäämällesi pankkitilille tehdään tarkistustalletus, ja vahvista sitten talletus.
    5. Jos haluat poistaa virheellisen pankkitilin myöhemmin, klikkaa Maksutavat-linkkiä ja klikkaa sitten Poista.
Siirry Google Adsiin

Aiheeseen liittyvä linkki

Veloituksen valtuutuksen tulostaminen ja lähettäminen

Kun olet lisännyt pankkitilin tiedot Google Ads ‑tilillesi, tulosta ja lähetä suoraveloituksen valtuutus seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi.
  5. Valitse Tulosta veloituksen valtuutus.
  6. Turvallisuussyistä sinun on annettava pankkitilin tiedot uudelleen.
  7. Allekirjoita ja päivää tulostettu veloituksen valtuutus.
  8. Vie allekirjoitettu ja päivätty veloituksen valtuutus pankkiisi käsittelyä varten. Käsittelyaika riippuu pankistasi. Pankin käytännöistä riippuen pankki saattaa leimata veloituksen valtuutuksen, repäistä siitä osan ja palauttaa sen sinulle. Lähetä siinä tapauksessa leimattu veloituksen valtuutus meille asiakirjassa olevien ohjeiden mukaisesti tai lähetä meille skannattu kopio suoraveloituksen valtuutuslomakkeen kautta. Pankkisi saattaa myös lähettää veloituksen valtuutuksen suoraan meille.
Siirry Google Adsiin

Käsittelyajat

Veloituksen valtuutus käsitellään yleensä viiden arkipäivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Kun olemme käsitelleet valtuutuksen, saat ilmoituksen sähköpostitse. Mainoksesi alkavat taas näkyä, jos niiden näyttäminen oli keskeytetty.

Lähetämme sähköpostia myös tilanteessa, jossa veloituksen valtuutusta ei ole saatu 14 päivän kuluessa pankkitilin lisäämisestä tai sitä ei ole voitu käsitellä. Lähetä tässä tapauksessa veloituksen valtuutus uudelleen ohjeiden mukaisesti tai suoraveloituksen valtuutuslomakkeen kautta.

Jos emme pysty käsittelemään veloituksen valtuutusta, se voi johtua epäselvistä asiakirjoista tai puuttuvista tai virheellisistä tiedoista.

Veloituksen valtuutuksen tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa veloituksen valtuutuksen tilan milloin tahansa. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi. Tilillä näkyy jokin seuraavista ilmoituksista:
    • Emme ole vielä saaneet tai käsitelleet valtuutustasi: Emme ole joko saaneet tai käsitelleet veloituksen valtuutusta. Jos on kulunut vähintään kymmenen päivää, lähetä veloituksen valtuutus uudelleen.
    • Virheelliset tilitiedot: Antamasi pankkitilin tiedot ovat virheelliset. Vahvista tiedot pankistasi ja anna ne sitten uudelleen. Luo sitten uusi veloituksen valtuutus ja lähetä se meille.
Siirry Google Adsiin

Aiheeseen liittyvä linkki

Mandaatin hyväksyminen

Kun olet lisännyt pankkitilisi tiedot Google Ads ‑tilillesi, sinua pyydetään hyväksymään mandaatti Google Ads ‑tililläsi.

Mandaatin kopion tulostaminen

Voit milloin tahansa tulostaa kopion mandaatistasi. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi.
  5. Klikkaa Lataa mandaatti.
Siirry Google Adsiin

Tarkistustalletuksen tietojen etsiminen ja lisääminen

Pankkitilisi vahvistetaan tarkistustalletuksella. Näet pankkitililläsi pienen testitalletuksen 3–5 arkipäivän kuluessa pankkitilin tietojen lisäämisestä Google Ads ‑tilillesi. Etsi nämä tarkistustalletuksen tiedot ja lisää ne Google Ads ‑tilillesi alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Tarkista tiliotteesi ja etsi talletusta Google Inc:ltä. Talletus on yleensä 0,15–1,15 dollarin suuruinen.
  2. Kirjoita talletuksen tarkka summa muistiin.
  3. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  4. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  5. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  6. Etsi pankkitilisi ja valitse Vahvista tarkistustalletus.
  7. Lisää kenttään tarkistustalletuksen summa ja klikkaa Lähetä.
Siirry Google Adsiin

Kun olet lisännyt oikean summan, voit ottaa pankkitilisi käyttöön ensisijaisena maksutapana. Jos olet valinnut asetukseksi automaattiset maksut, mainoksiasi aletaan näyttää viimeistään tässä vaiheessa.

Epäonnistuneet tarkistustalletukset

Tarkistustalletuksen tekeminen ei aina onnistu. Jos tarkistustalletus epäonnistuu, saat siitä tiedon sähköpostitse. Lisäksi näet siitä ilmoituksen Laskutus ja maksut ‑sivuilla, kun klikkaat työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].

Lisätietoja epäonnistuneista tarkistustalletuksista

Tarkistustalletuksen epäonnistuminen voi johtua useista eri syistä:

• Pankkitilin tiedot on annettu väärin.
  • Pankkitiliä ei enää ole.
  • Pankkitilillä on automaattisia pankkitilimaksuja koskeva rajoitus.

Jos tarkistustalletus epäonnistuu, tarkista antamiesi pankkitilin tietojen oikeellisuus. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi ja tarkista, että sen tiedot on annettu oikein.
  5. Valitse alta tilannettasi vastaava vaihtoehto: Pankkitilin tiedot ovat oikein
    1. Ota yhteys pankkiisi ja varmista, että tilillä ei ole rajoituksia, jotka estävät automaattisten pankkitilimaksujen käytön. Tällaisia maksuja saatetaan kutsua myös suoraveloituksiksi.
    2. Kun olet varmistanut, että pankkitili sallii automaattiset maksut, ota meihin yhteyttä ja pyydä meitä tekemään tarkistustalletus uudelleen.
    Pankkitilin tiedot ovat virheelliset

Sinun on lisättävä pankkitilisi uudeksi maksutavaksi uudelleen. Toimi näin:

1. Kun olet Maksutavat-sivulla, valitse Lisää uusi maksutapa.
    2. Kirjoita maksutavan tiedot ja valitse vasemmasta alakulmasta Ensisijainen, niin maksutapa tallennetaan ensisijaiseksi maksutavaksi.
    3. Klikkaa Tallenna.
    4. Odota, että lisäämällesi pankkitilille tehdään tarkistustalletus, ja vahvista sitten talletus.
    5. Jos haluat poistaa virheellisen pankkitilin myöhemmin, klikkaa Maksutavat-linkkiä ja klikkaa sitten Poista.
Siirry Google Adsiin

Aiheeseen liittyvä linkki

Jos haluat valita maksutavaksi pankkitilin (eli suoraveloituksen), sinun on vahvistettava pankkitilisi, jotta mainoksia voidaan näyttää.

1. Kun lisäät pankkitilisi, sinun on annettava lupa pankkitilisi veloittamiseen hyväksymällä mandaatti (jota kutsutaan myös suoraveloituksen valtuutuslomakkeeksi).
  2. Sen jälkeen sinun on vahvistettava pankkitilisi omistajuus tarkistustalletuksen avulla, mihin kuluu yleensä 3‒5 päivää. Vahvistuksen tarkoitus on suojata pankkitiliäsi luvattomalta käytöltä.

Jos haluat nähdä toista maata koskevat ohjeet, klikkaa yllä olevaa avattavaa valikkoa.

Mandaatin hyväksyminen

Kun olet lisännyt pankkitilisi tiedot Google Ads ‑tilillesi, sinua pyydetään hyväksymään mandaatti Google Ads ‑tililläsi.

Mandaatin kopion tulostaminen

Voit milloin tahansa tulostaa kopion mandaatistasi. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi.
  5. Klikkaa Lataa mandaatti.
Siirry Google Adsiin

Tarkistustalletuksen tietojen etsiminen ja lisääminen

Kun olet hyväksynyt mandaatin, pankkitilisi vahvistetaan tarkistustalletuksella. Näet pankkitililläsi pienen testitalletuksen 3–5 arkipäivän kuluessa pankkitilin tietojen lisäämisestä Google Ads ‑tilillesi. Etsi nämä tarkistustalletuksen tiedot ja lisää ne Google Ads ‑tilillesi alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Tarkista tiliotteesi ja etsi talletusta Googlelta. Talletuksen summa on alle 1 €.
  2. Kirjoita talletuksen tarkka summa muistiin.
  3. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  4. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  5. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  6. Etsi pankkitilisi ja valitse Vahvista tarkistustalletus.
  7. Lisää kenttään tarkistustalletuksen summa ja klikkaa Lähetä.
Siirry Google Adsiin

Kun olet lisännyt oikean summan, voit ottaa pankkitilisi käyttöön ensisijaisena maksutapana. Jos olet valinnut asetukseksi automaattiset maksut, mainoksiasi aletaan näyttää viimeistään tässä vaiheessa.

Epäonnistuneet tarkistustalletukset

Tarkistustalletuksen tekeminen ei aina onnistu. Jos tarkistustalletus epäonnistuu, saat siitä tiedon sähköpostitse. Lisäksi näet siitä ilmoituksen Laskutus ja maksut ‑sivuilla, kun klikkaat työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].

Lisätietoja epäonnistuneista tarkistustalletuksista

Tarkistustalletuksen epäonnistuminen voi johtua useista eri syistä:

• Pankkitilin tiedot on annettu väärin.
  • Pankkitiliä ei enää ole.
  • Pankkitilillä on automaattisia pankkitilimaksuja koskeva rajoitus.

Jos tarkistustalletus epäonnistuu, tarkista antamiesi pankkitilin tietojen oikeellisuus. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi ja tarkista, että sen tiedot on annettu oikein.
  5. Valitse alta tilannettasi vastaava vaihtoehto: Pankkitilin tiedot ovat oikein
    1. Ota yhteys pankkiisi ja varmista, että tilillä ei ole rajoituksia, jotka estävät automaattisten pankkitilimaksujen käytön. Tällaisia maksuja saatetaan kutsua myös suoraveloituksiksi.
    2. Kun olet varmistanut, että pankkitili sallii automaattiset maksut, ota meihin yhteyttä ja pyydä meitä tekemään tarkistustalletus uudelleen.
    Pankkitilin tiedot ovat virheelliset

Sinun on lisättävä pankkitilisi uudeksi maksutavaksi uudelleen. Toimi näin:

1. Kun olet Maksutavat-sivulla, valitse Lisää uusi maksutapa.
    2. Kirjoita maksutavan tiedot ja valitse vasemmasta alakulmasta Ensisijainen, niin maksutapa tallennetaan ensisijaiseksi maksutavaksi.
    3. Klikkaa Tallenna.
    4. Odota, että lisäämällesi pankkitilille tehdään tarkistustalletus, ja vahvista sitten talletus.
    5. Jos haluat poistaa virheellisen pankkitilin myöhemmin, klikkaa Maksutavat-linkkiä ja klikkaa sitten Poista.
Siirry Google Adsiin

Aiheeseen liittyvä linkki

Jos haluat valita maksutavaksi pankkitilin (eli suoraveloituksen), sinun on vahvistettava pankkitilisi, jotta mainoksia voidaan näyttää.

1. Kun lisäät pankkitilisi, sinun on annettava lupa pankkitilisi veloittamiseen hyväksymällä mandaatti (jota kutsutaan myös suoraveloituksen valtuutuslomakkeeksi).
  2. Sen jälkeen sinun on vahvistettava pankkitilisi omistajuus tarkistustalletuksen avulla, mihin kuluu yleensä 3‒5 päivää. Vahvistuksen tarkoitus on suojata pankkitiliäsi luvattomalta käytöltä.

Jos haluat nähdä toista maata koskevat ohjeet, klikkaa yllä olevaa avattavaa valikkoa.

Mandaatin hyväksyminen

Kun olet lisännyt pankkitilisi tiedot Google Ads ‑tilillesi, sinua pyydetään hyväksymään mandaatti Google Ads ‑tililläsi.

Mandaatin kopion tulostaminen

Voit milloin tahansa tulostaa kopion mandaatistasi. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi.
  5. Klikkaa Lataa mandaatti.
Siirry Google Adsiin

Tarkistustalletuksen tietojen etsiminen ja lisääminen

Kun olet hyväksynyt mandaatin, pankkitilisi vahvistetaan tarkistustalletuksella. Näet pankkitililläsi pienen testitalletuksen 3–5 arkipäivän kuluessa pankkitilin tietojen lisäämisestä Google Ads ‑tilillesi. Etsi nämä tarkistustalletuksen tiedot ja lisää ne Google Ads ‑tilillesi alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Tarkista tiliotteesi ja etsi talletusta Googlelta. Talletuksen summa on alle 1 £.
  2. Kirjoita talletuksen tarkka summa muistiin.
  3. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  4. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  5. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  6. Etsi pankkitilisi ja klikkaa Korjaa.
  7. Lisää kenttään tarkistustalletuksen summa ja klikkaa Vahvista.
Siirry Google Adsiin

Kun olet lisännyt oikean summan, voit ottaa pankkitilisi käyttöön ensisijaisena maksutapana. Jos olet valinnut asetukseksi automaattiset maksut, mainoksiasi aletaan näyttää viimeistään tässä vaiheessa.

Epäonnistuneet tarkistustalletukset

Tarkistustalletuksen tekeminen ei aina onnistu. Jos tarkistustalletus epäonnistuu, saat siitä tiedon sähköpostitse. Lisäksi näet siitä ilmoituksen Laskutus ja maksut ‑sivuilla, kun klikkaat työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].

Lisätietoja epäonnistuneista tarkistustalletuksista

Tarkistustalletuksen epäonnistuminen voi johtua useista eri syistä:

• Pankkitilin tiedot on annettu väärin.
  • Pankkitiliä ei enää ole.
  • Pankkitilillä on automaattisia pankkitilimaksuja koskeva rajoitus.

Jos tarkistustalletus epäonnistuu, tarkista antamiesi pankkitilin tietojen oikeellisuus. Toimi näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Klikkaa sivun reunasta Maksutavat-linkkiä.
  4. Etsi pankkitilisi ja tarkista, että sen tiedot on annettu oikein.
  5. Valitse alta tilannettasi vastaava vaihtoehto: Pankkitilin tiedot ovat oikein
    1. Ota yhteys pankkiisi ja varmista, että tilillä ei ole rajoituksia, jotka estävät automaattisten pankkitilimaksujen käytön. Tällaisia maksuja saatetaan kutsua myös suoraveloituksiksi.
    2. Kun olet varmistanut, että pankkitili sallii automaattiset maksut, ota meihin yhteyttä ja pyydä meitä tekemään tarkistustalletus uudelleen.
    Pankkitilin tiedot ovat virheelliset

Sinun on lisättävä pankkitilisi uudeksi maksutavaksi uudelleen. Toimi näin:

1. Kun olet Maksutavat-sivulla, valitse Lisää uusi maksutapa.
    2. Kirjoita maksutavan tiedot ja valitse vasemmasta alakulmasta Ensisijainen, niin maksutapa tallennetaan ensisijaiseksi maksutavaksi.
    3. Klikkaa Tallenna.
    4. Odota, että lisäämällesi pankkitilille tehdään tarkistustalletus, ja vahvista sitten talletus.
    5. Jos haluat poistaa virheellisen pankkitilin myöhemmin, klikkaa Maksutavat-linkkiä ja klikkaa sitten Poista.
Siirry Google Adsiin

Aiheeseen liittyvä linkki

Huomioitavaa

Emme pystyneet määrittämään laskutusmaatasi.

Näet maasi suoraveloitustiedot klikkaamalla yllä olevaa avattavaa valikkoa. Tästä valikosta saat myös tietoa suoraveloituksesta muissa maissa.

Jos maa ei näy luettelossa, emme tue suoraveloitusta kyseisessä maassa.