Editar les ofertes

Podeu editar les ofertes de tot un grup d'anuncis o de paraules clau concretes. Editar les ofertes segons el rendiment de les campanyes pot influir en la quantitat de trànsit que reben els anuncis i en el retorn de la inversió (ROI) que genereu.

Aquest article explica com s'editen les ofertes de cost per clic (CPC) i les de cost per cada mil impressions visibles (CPM visible).

En aquesta pàgina

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
Editar l'oferta predeterminada d'un sol grup d'anuncis
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Grups d'anuncis.
  3. Seleccioneu el grup d'anuncis que vulgueu de la llista.
  4. Feu clic al botó de llapis Edita que hi ha a la columna de l'oferta "CPC màx. predeterminat".
  5. Introduïu l'import nou.
  6. Feu clic a Desa.

Aquesta animació mostra com podeu editar les ofertes de CPC màx. per a un sol grup d'anuncis del compte de Google Ads.

Editar l'oferta de diversos grups d'anuncis
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Grups d'anuncis.
  3. Marqueu les caselles de selecció que hi ha a l'esquerra dels grups d'anuncis que vulgueu editar.
  4. Feu clic al menú desplegable Edita. Podeu canviar l'estratègia d'oferta, les plantilles de seguiment o els paràmetres personalitzats.

Aquesta animació mostra com podeu editar les ofertes de CPC màx. per a diversos grups d'anuncis del compte de Google Ads.

Com es pot editar una oferta de paraules clau concretes o d'altres mètodes de segmentació

Si les vostres campanyes utilitzen ofertes manuals, podeu definir l'import que vulgueu per a l'oferta de CPC màxim. Aquest import es farà servir en lloc de l'oferta predeterminada del grup d'anuncis sempre que una paraula clau o un emplaçament determinats, o bé un altre mètode de segmentació, activin l'anunci.

Tingueu present que, per poder establir un CPC màx. per a un mètode de segmentació específic, heu d'haver definit una oferta personalitzada per a aquest mateix mètode de segmentació. Per exemple, si voleu definir una oferta específica per al lloc web example.com, heu de definir les ofertes personalitzades als emplaçaments. Consulteu com es poden activar les ofertes de grup d'anuncis, les ofertes personalitzades i els ajustos d'oferta per als grups d'anuncis.

Nota: si feu servir una estratègia d'ofertes automàtiques que no sigui el CPC millorat, no podreu editar l'oferta predeterminada del grup d'anuncis.

Editar ofertes de paraules clau concretes
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Públics, paraules clau i contingut i, tot seguit, a Paraules clau de cerca.
  3. Seleccioneu el tipus de paraula clau, com ara paraules clau negatives o de cerca.
  4. A continuació, seleccioneu una o diverses paraules clau l'oferta de les quals vulgueu canviar.
  5. Feu clic al menú desplegable Edita i seleccioneu Canvia les ofertes de CPC màx..
  6. A la pàgina que s'obre, podeu definir una oferta nova, augmentar o disminuir l'oferta, o bé augmentar les ofertes fins al CPC de primera pàgina o de la part superior de la pàgina. Si voleu utilitzar l'oferta predeterminada del grup d'anuncis, deixeu l'import en blanc.
  7. Feu clic a Aplica.
Aquesta animació mostra com podeu editar les ofertes de CPC màx. per a paraules clau individuals del compte de Google Ads.

Consell: per canviar l'oferta d'una determinada paraula clau, un emplaçament o un altre mètode de segmentació per l'oferta predeterminada del grup d'anuncis, feu clic a l'oferta del mètode de segmentació concret i suprimiu-ne el text per deixar el camp en blanc.

Editar ofertes de mètodes de segmentació

1. Al compte de Google Ads, a la barra de visualitzacions de la part superior, seleccioneu Campanyes de cerca o Campanyes de display.
Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  1. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, al menú desplegable Campanyes.
  2. Feu clic a Configuració i, tot seguit, al menú desplegable Configuració addicional.
  3. Seleccioneu Mètode d'ofertes i URL personalitzats.
  4. Seleccioneu un mètode de segmentació al menú desplegable.
  5. Feu clic a Desa.
  6. Seleccioneu Ofertes.
  7. Introduïu l'oferta nova i feu clic a Desa.

Nota: a continuació teniu altres opcions d'ofertes que potser no coneixeu.

• Podeu definir ajustos d'oferta per controlar millor quan i on es mostra el vostre anunci. Aquests ajustos es poden utilitzar per fer ofertes més competitives per dispositius mòbils, ubicacions, dies i hores. Obteniu més informació sobre els ajustos d'oferta.
  • Google Ads també ofereix estratègies d'oferta automàtica que poden definir les ofertes de CPC en nom vostre. Obteniu més informació sobre les ofertes automàtiques.