Displaynettverk-fanen

Denne artikkelen gjelder bare den forrige utgaven av AdWords. Finn ut hvilken utgave av AdWords du bruker

Displaynettverk-fanen er bare tilgjengelig for kampanjer som inneholder annonser som vises i Google Displaynettverk. På Displaynettverket-fanen bestemmer du hvor i Google Displaynettverk annonsene dine skal vises. Her angir du målrettingsmetoder og ekskluderinger (kriterier for hvor annonsene dine skal vises og ikke vises i Displaynettverket). Du kan også se rapporter om resultatene for målrettingsmetodene dine.

Når du åpner Displaynettverk-fanen, ser du «Sammendrag for Displaynettverket» eller en oversikt over resultatene for målrettingen mot Displaynettverket. Se hvordan du bruker «Sammendrag for Displaynettverket»-fanen.

Merknad

Displaynettverket-fanen er ikke tilgjengelig for «Bare Søkenettverket»-kampanjer, fordi det ikke vises annonser fra søkekampanjer i Displaynettverket.

Ulike typer målretting og ekskludering

På Displaynettverk-fanen finner du forskjellige underfaner som samsvarer med målrettingen for annonsegruppen din. Du kan legge til målrettingsmetoder for å finjustere hvor annonsene dine kan vises, og velge bestemte målgrupper du ønsker å vise annonsene dine for.

Innholdsmålretting: samsvar med relevant nettstedsinnhold

• Søkeord: Målrett eller ekskluder etter søkeord på siden, for eksempel utstyrspakker for rafting.
  • Emner: Målrett eller ekskluder etter hovedtemaet på en side eller et nettsted, for eksempel Fotturer og camping.

Målgrupper: Nå ut til bestemte grupper av folk

• Interessekategorier: Målrett eller ekskluder etter interesser eller tilhørighet, for eksempel Friluftsentusiaster.
  • Remarketing: Målrett eller ekskluder etter folk som har besøkt nettstedet ditt tidligere.
  • Demografisk informasjon: Målrett eller ekskluder etter aldersgruppe eller kjønn, for eksempel Menn, 18–24.

Plasseringsmålretting: Velg eller ekskluder bestemte nettsteder og apper

• Plasseringer: Målrett mot nettsteder, mobilapper eller videoer, for eksempel example.com med administrerte plasseringer, eller ekskluder eventuelle automatiske plasseringer ved hjelp av ekskluderinger.
  • Alternativer for nettstedskategori: Målrett eller ekskluder etter Displaynettverk-kategorier, for eksempel direktesendt video eller nettsteder om kriminalitet, politi og nødssituasjoner.

Finn ut mer om målrettingsinnstillingene i Displaynettverket og hvor annonsene dine kan vises.

Dette kan du gjøre på Displaynettverk-fanen

Legg til målretting

Slik legger du til målretting i annonsegrupper for Displaynettverket:

1. Gå til Displaynettverk-fanen, og klikk på + Målretting, som du finner ovenfor kurven.
  2. Velg en annonsegruppe.
  3. Klikk på «Legg til målretting»-rullegardinmenyen og velg en målrettingsmetode.
Legg til ekskluderinger

Du kan også legge til ekskluderinger i annonsegruppene og kampanjene dine for Displaynettverket:

1. Gå til Displaynettverk-fanen, og klikk på + Målretting, som du finner ovenfor kurven.
    • Hvis du vil ekskludere på annonsegruppenivå: Velg en annonsegruppe. Deretter klikker du på «Legg til annonsegruppeutestenginger»-rullegardinmenyen og velger en metode.
    • Sånn ekskluderer du på kampanjenivå: Velg en kampanje. Deretter klikker du på «Legg til kampanjeutestenginger»-rullegardinmenyen og velger en metode.
Se resultatrapporter om målretting

Slik ser du resultatrapporter for målrettingen i annonsegrupper og kampanjer:

1. Gå til Displaynettverk-fanen.
  2. Velg en annonsegruppe eller kampanje.
  3. Klikk på en av underfanene.
    • Søkeord for displaynettverket
    • Emner
    • Plasseringer
    • Interesser og remarketing
    • Alder
    • Kjønn
  4. Du kan velge datoperiode for målrettingsrapporten øverst i hjørnet på skjermen.
Prøv selv