Filtrer din visning af effektivitetsdata

Du kan filtrere dine kontostatistikker for at søge efter de data, der er mest interessante, f.eks. søgeordstekst, gennemsnitlig pris pr. klik (CPC, cost-per-click) eller eksponeringer.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter et tilpasset filter og gemmer det, så du hurtigt kan få adgang til det i fremtiden.

Vejledning

Sådan opretter og gemmer du et filter

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner eller Annoncegrupper.
  3. Klik på filterknappen Filter over statistiktabellen.
  4. Start med at skrive, eller vælg betingelsen for dit filter på den rullemenu, der vises.
  5. Klik på Anvend. Der vises en beskrivelse af dit filter over tabellen, og tabellens data opdateres for at matche dit filter.
  6. (Valgfrit) Du kan tilføje og fjerne betingelser, så du kun får vist de data, du leder efter:

1. Klik ud for en eksisterende betingelse for at tilføje flere filterbetingelser.
    2. Du kan fjerne en betingelse ved at klikke på den og derefter klikke på det X, der vises.
  7. Klik på X over statistiktabellen for at vende tilbage til en ufiltreret visning af din tabel.
  8. (Valgfrit) Hvis du vil gemme det filter, du har oprettet, til senere brug, skal du klikke på knappen Gem , angive dit filternavn og klikke på Gem.

Sådan kan filtre hjælpe dig med at optimere din konto

Filtre kan gøre det nemmere for dig at identificere problemområder i forbindelse med søgeord, annoncer eller kampagneindstillinger, som kræver handling, eller som kan forbedres.

Her er et par forslag til filtre, som du kan bruge til at identificere bestemte problemer:

• Søgeord, hvor der er plads til forbedring
    • Søgeord med lav effektivitet: CTR < X %
    • Søgeord, der ikke vises på første side i gennemsnit: Gns. position > 8
    • Søgeord med potentielle problemer: Status = Udløser ikke annoncer: Alvorlige problemer
  • Annoncer, der ikke vises
    • Afviste annoncer: Godkendelsesstatus = Afvist.
  • Omkostningsineffektive områder
    • Søgeord, der er dyre og ineffektive: Pris > X DKK; konverteringsrate < X %