Filtrer din visning af effektivitetsdata

Du kan filtrere dine kontostatistikker for at søge efter de data, der er mest interessante, f.eks. søgeordstekst, gennemsnitlig pris pr. klik (CPC, cost-per-click) eller eksponeringer.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter et tilpasset filter og gemmer det, så du har nem adgang til det i fremtiden.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan opretter og gemmer du et filter

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Hvis du vil se data for en bestemt periode, skal du klikke på menuen til datointervallet i øverste højre hjørne af siden og vælge den periode, som du vil analysere.
  4. Klik på knappen Filter over statistiktabellen på en af fanerne midt på siden, f.eks. Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord.
  5. Klik på Opret filter.
  6. Vælg betingelserne for dit filter i det viste panel. Hvilke valgmuligheder der er tilgængelige, afhænger af, hvilken statistiktabel du ser på. Bemærk følgende:
    • Du kan angive flere begrænsninger inden for ét enkelt filter. Klik på Tilføj endnu en for at tilføje en begrænsning. Klik på "X" ud for en begrænsning for at fjerne den.
    • Du kan gemme det filter, som du har oprettet, til senere brug ved at markere afkrydsningsfeltet "Gem filter". Filteret er nu tilgængeligt på rullemenuen på knappen Filter.
  7. Klik på Anvend, når du har oprettet dit filter. Tabellen opdateres automatisk og viser de data, der matcher dit filter. Du kan vende tilbage til en ufiltreret visning af din tabel ved at klikke på Ryd i filterpanelet.
  8. Når din statistiktabel har det ønskede udseende, kan du downloade oplysningerne i en rapport. Klik blot på downloadknappen Download. Create filter

Sådan kan filtre hjælpe dig med at optimere din konto

Filtre kan gøre det nemmere for dig at identificere problemområder i forhold til søgeord, annoncer eller kampagneindstillinger, som kræver handling, eller som kan forbedres.

Her er et par forslag til filtre, som du kan bruge til at identificere bestemte problemer:

• Søgeord, hvor der er plads til forbedring
    • Søgeord med lav effektivitet: CTR < X %
    • Søgeord, der ikke vises på første side i gennemsnit: Gns. position > 8
    • Søgeord med potentielle problemer: Status = Udløser ikke annoncer: Alvorlige problemer
  • Annoncer, der ikke vises
    • Afviste annoncer: Godkendelsesstatus = Afvist.
  • Omkostningsineffektive områder
    • Søgeord, der er dyre og ineffektive: pris > X DKK; konverteringsrate < X %