Om opkaldsrapportering

Opkaldsrapportering, som køres på Google-viderestillingsnumre, giver dig mulighed for at måle effektiviteten af dine opkaldsudvidelser, adresseudvidelser og opkaldsannoncer. Du kan spore detaljer såsom opkaldets varighed, start- og sluttidspunkt, områdekode for den, der ringede op, samt om opkaldet gik igennem. Du kan også tælle telefonopkald af en bestemt varighed som konverteringer og benytte automatiske budgivningsstrategier til at øge sandsynligheden for konverteringer.

Alle aspekter af opkaldsrapportering, herunder opkaldsudvidelser, adresseudvidelser og opkaldskampagner, kan administreres via ét kontoniveau.

Sådan fungerer det

Opkaldsrapportering (kun tilgængeligt på Søgenetværket) bruger Google-viderestillingsnumre til at måle effektiviteten af din opkaldsudvidelse eller opkaldsannonce. Når du aktiverer opkaldsrapportering, tildeler vi din annonce et Google-viderestillingsnummer. På den måde kan du se detaljer om dine opkald og tælle dem som konverteringer. Administrer opkaldsrapportering for dine kampagner

Når dine annoncer kører med opkaldsrapportering, sker der følgende:

1. En kunde trykker på din annonce for at ringe til dig. Du debiteres for et klik (til samme CPC, som hvis kunden havde klikket på en annonce, der fører til dit website).
  2. Din virksomhed modtager opkaldet. Kundernes opkald dirigeres via et Google-viderestillingsnummer, som giver dig mulighed for at indsamle data om opkaldet. Så du kan se, hvem der ringer til dig. Vis nummer fungerer stadig for opkald, der dirigeres via Google-viderestillingsnumre (dog ikke i Indien).
  3. Du kan gennemgå data om alle opkald fra dine annoncer og optimere dine kampagner ud fra disse oplysninger.

Eksempel

En rejsearrangør bemærker, at hun har modtaget flere opkald, efter hun har tilføjet opkaldsudvidelser. Hun vil nu gerne vide mere om denne telefontrafik. Hun aktiverer opkaldsrapportering. Ved gennemgang af dataene konstaterer hun, at opkald, som varer mere end to minutter, ofte fører til salg, så hun vælger at tælle disse opkald som konverteringer. Senere bemærker hun, at konverteringerne kommer fra områdekoden 717, så hun beslutter sig for at målrette sine annoncer mod det pågældende område.

Om telefonnumre

Når det er muligt, bruger Google-viderestillingsnumre samme områdenummer eller forvalgsnummer som din virksomhed. Ellers bruges det lokale områdenummer eller forvalgsnummeret for dit geografiske område. I nogle tilfælde er et lokalt Google-viderestillingsnummer muligvis ikke tilgængeligt. Hvis det sker, vises der i stedet et gratis Google-viderestillingsnummer. Et Google-viderestillingsnummer er enten gratis, eller det svarer til et lokalt nummer, eller det er et lokalt nummer.

Vigtigt! Fordi Google-viderestillingsnumre, som er knyttet til din opkaldsrapportering, tilhører Google, kan de ændres eller tildeles igen. Derfor kan du ikke bruge dit Google-viderestillingsnummer til andet end opkaldsrapportering og sporing af opkaldskonverteringer via websites.

Opkaldsrapportering og effektivitet

Google-viderestillingsnumre vises muligvis ikke med annoncer på computere, hvis din annoncegruppe ikke har opnået et vist antal klik i løbet af en periode på fire uger. Hvis det er tilfældet, vises dit firmatelefonnummer. (Der er ikke noget minimumkrav for mobilannoncer.)

Google Ads viser kun opkaldsudvidelser, når visse kriterier er opfyldt. Få flere oplysninger

Lande, hvor Google-viderestillingsnumre kan benyttes

Google-viderestillingsnumre tilbydes i øjeblikket kun til kunder i følgende lande:

Land Afgiftsfrit nummer Lokalnummer
Australien
Belgien
Brasilien
Canada
Tjekkiet
Danmark*
Frankrig
Tyskland
Ungarn*
Indien**
Japan**
Irland
Israel
Italien
Mexico
Polen
Rumænien
Rusland
Slovakiet
Sydafrika
Spanien
Sverige
Schweiz
Storbritannien*
USA

*Afgiftsfrit nummer svarende til et lokalnummer

**Vis nummer viser et Google-nummer i stedet for kundens nummer