Mål annonceaktivers effektivitet

Hvis du har føjet aktiver til dine annoncer, f.eks. et telefonnummer eller et link til dit website, kan du se, hvor effektive disse aktiver er. Du skal blot logge ind på din Google Ads-konto for at se, hvor mange klik og eksponeringer dit annonceaktiv har opnået, dens relaterede omkostninger og andre statistikker. Disse data kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke typer annonceaktiver der fungerer bedst for din annonce, og hvornår du skal tilføje eller fjerne et eksisterende annonceaktiv.

Find dine statistikker for annonceaktiver

Brug siden "Aktiver" til at se statistikker for alle annonceaktiverne for din konto, dine kampagner og dine annoncegrupper. Du kan også administrere dine aktiver på denne side.

Find siden Aktiver, og se dine statistikker:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen, og klik derefter på Aktiver på undersidemenuen.
  3. Siden "Aktiver" viser først oversigtsvisningen, hvor aktivtyper grupperes som en liste med kort. Du kan skifte til tabelvisning ved at klikke på tabelikonet Image of table icon øverst.
  4. Sådan får du vist statistikker for hver aktivtype:
    • I oversigtsvisningen skal du vælge kortet for aktivtypen.
    • Klik på rullemenuen Aktivtype i tabelvisningen ud for filterikonet Filter, og vælg aktivtypen. I tabelvisning kan du vælge at vise detaljeret eller samlet statistik:
      • Vælg visningen Tilknytninger på rullemenuen til højre for at se aktivstatistik for hver tilknytning af hvert aktiv sammen med den tilhørende annoncegruppe, kampagne eller konto.
      • Hvis du vil se samlede data for hvert aktiv, skal du vælge visningen Aktiver. Hvert aktiv vises i sin egen række, herunder aktiver der endnu ikke har opsamlet nogen statistik.

Den samlede række i rapporten svarer muligvis ikke til summen af de enkelte rækker, da den samlede række viser data, hvor dubletterne er fjernet. Et annonceaktiv kan vises sammen med andre annonceaktiver, så hvis flere aktiver vises sammen, rapporterer hvert annonceaktiv den samme annonceeksponering eller klik i de enkelte rækker i tabelvisningen. Den samlede række nederst i tabelvisningen viser dog dataene med dubletter fjernet. Hvis 4 aktiver til undersidelinks f.eks. blev vist sammen, så viser den samlede række kun én eksponering, men hver af de 4 undersidelinks, der er vist i tabelformatet, viser også én eksponering i hver deres række.

Der findes statistikker for annonceaktiver, der vises på Google Søgning, Google-søgepartnere til mobilenheder og i nogle tilfælde på Google Displaynetværk.

Kolonnerne på siden "Aktiver" viser følgende, når du skifter til tabelvisning:

• Status: Viser, om dine annonceaktiver er markeret som "Godkendt" eller "Afvist". Kvalificerede annonceaktiver vises kun med dine annoncer, når de er relevante, og den tilhørende annonce også er kvalificeret til at blive vist. Få oplysninger om, hvordan du retter en afvist annonce
  • Klik: Her kan du se, hvor mange klik din annonce modtog, da den blev vist med en bestemt aktivtype. Dette er det kombinerede antal klik på annoncens overskrift og på annonceaktivet, hvis det er relevant. Hvis du kun vil se klik på annonceaktivet, kan du klikke på segmentikonet Segment og vælge Kliktype.
  • Eksponeringer: Antallet af gange, din annonce blev vist sammen med annonceaktivet.
  • Klikrate (CTR): Antallet af klik, som din annonce har modtaget, divideret med antallet af gange, din annonce blev vist sammen med annonceaktivet.
  • Omkostninger: De samlede omkostninger til klik på din annonce, når den blev vist sammen med annonceaktivet. Få flere oplysninger om dine faktiske klikomkostninger
  • Gns. position: Annoncens gennemsnitlige position på søgeresultatsider, når den vises med annonceaktivet.
  • Gns. pris pr. klik (CPC): Det gennemsnitlige beløb, du betaler for hvert klik, når annoncen vises sammen med annonceaktivet. Den gennemsnitlige CPC fastsættes ved at lægge prisen for alle klik sammen og dividere dette tal med antallet af modtagne klik.

Tip!

• Aktivér kolonnen "Politikdetaljer" for at få oplysninger om, hvorfor dine aktiver er blevet afvist eller begrænset godkendt baseret på vores annonceringspolitikker.
  • Statistiktabellen i visningen "Alle kampagner" viser alle dine eksisterende aktiver, også selvom de ikke har opnået eksponeringer eller klik. Dine effektivitetsdata kan blive vist som "0" i statistiktabellen. Men når du får vist statistiktabellen for en bestemt kampagne, vil der i tabellen kun blive vist effektivitetsdata for de annonceaktiver, der har modtaget eksponeringer eller klik.

Rapporten over automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Brug siden "Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau" til at vise mere specifikke data for annoncer med automatisk oprettede aktiver på kontoniveau.

Overvåg effektiviteten af automatisk oprettede aktiver på kontoniveau

Kolonnen "Klik" i rapporten over automatisk oprettede aktiver på kontoniveau tæller klik på din annonceoverskrift, når de automatisk oprettede aktiver på kontoniveau vises sammen med den.
Du kan få adgang til automatisk oprettede aktiver på kontoniveau i sektionen "Annoncer og aktiver" i Google Ads:
  1. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen, og klik derefter på Aktiver på undersidemenuen.
  2. Vælg Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau nederst på siden. Bemærk! Du skal have aktiveret oversigtsvisning for at få adgang til automatisk oprettede aktiver på kontoniveau.
  3. Siden viser en statistiktabel, der indeholder data om dine annoncers effektivitet, når det automatisk oprettede aktiv på kontoniveau vises.