Avainsanan lisäys mainostekstiin

Avainsanan lisäyksen avulla voit päivittää mainoksesi automaattisesti niillä mainosryhmäsi avainsanoilla, jotka ovat saaneet mainoksesi näkymään. Näin voit tehdä mainoksista entistä osuvampia käyttäjille, jotka hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluja.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten avainsanan lisäys toimii Google Adsissa.

Näin se toimii

Oletetaan, että mainostat suklaapuotia. Voit käyttää avainsanan lisäyskoodia mainoksesi otsikossa seuraavalla tavalla:

Otsikko: Osta: {KeyWord:Suklaa}

Google Ads pyrkii korvaamaan koodin jollakin mainosryhmäsi avainsanalla (esim. "tumma suklaa", "sokeriton suklaa" tai "gourmet-suklaatryffelit"). Jos tämä ei onnistu, otsikossa käytetään sanaa "suklaa".

Muista, että hakutermi ei ole aina sama kuin avainsana.

Huom. Avainsanan lisäys toimii samalla tavalla kaikissa vastaavuustyypeissä. Huomioi kuitenkin, että

• se näyttää mainoksessa avainsanan eikä hakutermiä, jotta mainostaja voi ennakoida, mitä mainoksessa lopulta näkyy
  • sen on oltava käytäntöjen mukainen (et siis voi esimerkiksi näyttää kilpailijoiden suojattuja tavaramerkkejä).
Käyttäjän hakema termi: Mainoksesi voi näyttää tältä:
tumma suklaapatukka Osta: Tumma Suklaa
www.example.com
Käsin tehtyjä makeisia Turusta
Maksuton toimitus yli 50 €:n tilauksiin
sokeriton suklaa Osta: Sokeriton Suklaa
www.example.com
Käsin tehtyjä makeisia Turusta
Maksuton toimitus yli 50 €:n tilauksiin
gourmet-suklaatryffelit Osta: Suklaa
www.example.com
Käsin tehtyjä makeisia Turusta
Maksuton toimitus yli 50 €:n tilauksiin

Viimeisessä esimerkissä otsikossa käytetään sanaa "suklaa", koska avainsana "gourmet-suklaatryffelit" on liian pitkä.