Om indsættelse af søgeord

Indsættelse af søgeord giver dig mulighed for automatisk at opdatere dine annoncer med de søgeord i din annoncegruppe, der har udløst visning af annoncerne. Det kan være med til at gøre dine annoncer mere relevante for brugere, der søger efter det, du tilbyder.

I denne artikel forklarer vi, hvordan indsættelse af søgeord fungerer i Google Ads.

Sådan fungerer det

Lad os sige, at du annoncerer for en chokoladebutik. Du kan bruge en søgeordsindsættelseskode i annonceoverskriften:

Overskrift: Køb {KeyWord: chokolade}

Google Ads vil forsøge at erstatte denne kode med et af søgeordene i din annoncegruppe (f.eks. "mørk chokolade", "sukkerfri chokolade", "hjemmelavet chokoladekonfekt"), men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil systemet bruge ordet "Chokolade".

Bemærk, at brugerens søgeterm ikke altid svarer til søgeordet.

Brugeren søger efter: Din annonce kan se sådan ud:
mørk chokoladebar Køb mørk chokolade
www.example.com
Håndlavet slik fra Odense
Gratis forsendelse ved ordrer på over 300 kr.
sukkerfri chokolade Køb sukkerfri chokolade
www.example.com
Håndlavet slik fra Odense
Gratis forsendelse ved ordrer på over 300 kr.
hjemmelavet chokoladekonfekt Køb chokolade
www.example.com
Håndlavet slik fra Odense
Gratis forsendelse ved ordrer på over 300 kr.

I det sidste eksempel bruges "Chokolade" i overskriften, fordi søgeordet "hjemmelavet chokoladekonfekt" er for langt til at kunne være der.