Sobre la inserció de paraules clau per al text d'un anunci

La inserció de paraules clau us permet actualitzar automàticament els anuncis amb les paraules clau del grup d'anuncis que han fet que es mostrin. D'aquesta manera podeu aconseguir que els anuncis siguin més rellevants per a les persones que cerquen el que oferiu.

Aquest article explica com funciona la inserció de paraules clau a Google Ads.

Com funcionen

Suposem que anuncieu una xocolateria. Podríeu utilitzar el codi d'inserció de paraules clau al títol de l'anunci.

Títol: Compreu {keyword:xocolata}

Google Ads intentarà substituir aquest codi per una de les paraules clau del grup d'anuncis ("xocolata negra", "xocolata sense sucre" o "trufes de xocolata per a gurmets") i, quan això no sigui possible, utilitzarà la paraula "xocolata".

Tingueu en compte que els termes de cerca dels usuaris no sempre coincideixen amb les paraules clau.

Nota: la inserció de paraules clau funciona de la mateixa manera en tots els tipus de concordança. Tanmateix:

• Es mostra la paraula clau de la creativitat i no el terme de cerca perquè l'anunciant pugui preveure el que finalment es mostrarà.
  • Cal seguir complint les polítiques de publicitat.
L'usuari cerca: Es mostra l'anunci:
xocolata negra Compreu xocolata negra
www.example.com
Mestres xocolaters de Manresa
Enviament gratuït amb comandes de 50 € o més
xocolata sense sucre Compreu xocolata sense sucre
www.example.com
Mestres xocolaters de Manresa
Enviament gratuït amb comandes de 50 € o més
trufes de xocolata amb licor Compreu xocolata
www.example.com
Mestres xocolaters de Manresa
Enviament gratuït amb comandes de 50 € o més

Observeu que, a l'últim exemple, al títol de l'anunci hi diu "xocolata"; la paraula clau "trufes de xocolata per a gurmets" és massa llarga i no hi cap.

Inserció de paraules clau i recomanació d'afegir paraules clau noves: en aplicar paraules clau recomanades a la recomanació Afegiu paraules clau noves, sou responsable de garantir que els anuncis compleixin les polítiques de publicitat un cop inserides les paraules clau.