Tjek dit kvalitetsresultat

Når du gerne vil vide, hvor relevant din landingsside og din annonce er for de valgte søgeord, kan du se på dit kvalitetsresultat.

Dit aktuelle kvalitetsresultat og de underordnede resultater, som det består af, kan ses i fire statuskolonner for kvalitetsresultatet: Kval.res., Landingssideoplevelse, Annoncerelevans og Forventet klikrate (CTR).

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder dit kvalitetsresultat og alle dets komponenter. Hvis du ikke er fortrolig med komponenterne, der udgør kvalitetsresultatet, anbefaler vi, at du læser Om kvalitetsresultatet, før du starter.

Vejledning

Føj kolonner til en søgeordsrapport:

1. Klik på kolonneikonet (Kolonner) øverst til højre i tabellen, og vælg Rediger kolonner.
  2. Klik på sektionen "Kvalitetsresultat". Hvis du vil se det aktuelle kvalitetsresultat og status for dets komponenter, skal du føje følgende kolonner til din statistiktabel:
    1. Kvalitetsresultatet er en vurdering af, hvor relevante dine annoncer og dine søgeord samt din landingsside er for en person, der ser din annonce. Højere kvalitetsresultater fører som hovedregel til lavere priser og bedre annoncepositioner.
    2. Landingssideopl. Vurderer, hvor relevant og nyttig din landingsside er for de personer, der klikker på din annonce. Der tages højde for faktorer såsom, hvor godt indholdet på din landingsside matcher en persons søgeterm, og hvor let det er for folk at navigere rundt på din side.
    3. Forventet CTR er et mål for, hvor sandsynligt det er, at der klikkes på din annonce, når den bliver vist. Dette resultat er baseret på dine annoncers hidtidige klikrate. Vi ser bort fra effekten af annonceposition og andre faktorer, der indvirker på din annonces synlighed, f.eks. udvidelser.
    4. Annoncerelevans Måler, hvor præcist dit søgeord matcher budskabet i dine annoncer. Et resultat under gennemsnittet betyder muligvis, at dine annoncer enten er for generelle eller for specifikke til at fungere som et effektivt svar på brugerens forespørgsel, eller at det aktuelle søgeord ikke er relevant i forhold til din virksomhed.
  3. Hvis du vil se tidligere kvalitetsresultater og statistik for deres komponenter, skal du segmentere efter dato og føje følgende kolonner til din statistiktabel:
    1. Kvalitetsresultat (hist.) Viser dig det seneste kendte kvalitetsresultat for rapporteringsperioden. Hvis du vil se resultater på dagsbasis, skal du segmentere denne kolonne efter dag.
    2. Landingssideopl. (hist.) Viser et estimat af, hvor nyttig din landingsside var for de personer, der klikkede på din annonce. I denne kolonne kan du se det seneste kendte resultat for rapporteringsperioden. Hvis du vil se resultater på dagsbasis, skal du segmentere efter dag.
    3. Annoncerelevans (hist.) Viser dig, hvor relevant din annoncetekst var for personer, der så din annonce. I denne kolonne kan du se det seneste kendte resultat for rapporteringsperioden. Hvis du vil se resultater på dagsbasis, skal du segmentere efter dag.
    4. Forv. CTR. (hist.) Viser dig, hvor sandsynligt det var, at folk klikkede på din annonce, over tid. I denne kolonne kan du se det seneste kendte resultat for rapporteringsperioden. Hvis du vil se resultater på dagsbasis, skal du segmentere efter dag.
  4. Klik på Anvend.