Comparar i fer un seguiment del rendiment dels anuncis al llarg del temps

Teniu curiositat per saber si el vostre anunci rep més clics els divendres que els diumenges? Voleu comparar fàcilment les impressions del grup d'anuncis per trimestre? Google Ads us ofereix diverses maneres de comparar el rendiment que obteniu al llarg del temps. En aquest article s'explica com es compara el rendiment de dos intervals de dates diferents i com s'utilitzen els segments per ampliar-ne els detalls en conjunts de dades específics.

Budgets (Account Optimization)

Vegeu més vídeos sobre com es pot millorar el rendiment del compte.

Comparar les dades de dos períodes de temps

Suposem que voleu saber quin rendiment van tenir les vostres campanyes la setmana passada en comparació de l'anterior. O potser voleu comparar les dades del mes en curs amb les del mateix mes de l'any anterior. L'opció "Compara" del selector d'intervals de dates us permet consultar tota aquesta informació.

Instruccions

1. Feu clic a la fletxa avall situada al costat de l'interval de dates que hi ha a l'extrem superior dret de la pantalla.
  2. Feu clic al commutador que hi ha al costat de "Compara", al menú desplegable.
  3. Trieu si voleu comparar el Període anterior (opció predeterminada), l'Any anterior o un interval de dates Personalitzat
  4. Si seleccioneu Personalitzat, podeu seleccionar les dates que voleu mesurar al calendari.
  5. Feu clic a Aplica per veure els resultats dels dos intervals de dates al gràfic de rendiment.

Ara veureu el canvi de percentatge en el rendiment a les taules de dades de les campanyes, dels grups d'anuncis i de les pàgines d'anuncis i d'extensions. Per veure les mètriques completes de la comparació, feu clic a les claus angulars (< >) que hi ha a les capçaleres de totes les columnes. En fer-ho, es despleguen quatre columnes per cada columna i es mostren aquestes dades: l'interval de dates actual, l'anterior, el canvi entre els dos intervals en format numèric i el canvi de percentatge.

En triar un interval de dates, tant si només en seleccioneu un com si en compareu més, les dates s'apliquen a tot el compte (fins que no les canvieu).

Veure les explicacions dels canvis

Si activeu l'opció "Compara", podeu veure les explicacions que hi ha darrere d'alguns dels canvis en el rendiment. Feu clic al percentatge de canvis o a Mostra les explicacions per obrir el tauler "Explicacions", on trobareu informació sobre les possibles causes d'aquest canvi.

Per veure les explicacions, assegureu-vos que els dos períodes de temps que hàgiu seleccionat corresponguin als 90 darrers dies, que tinguin la mateixa durada i que siguin contigus. Obteniu més informació sobre les explicacions

Segmentar les dades per període de temps

Els segments proporcionen una visió més detallada de les dades. Per exemple, imaginem que utilitzeu el selector d'intervals de dates per consultar el rendiment general de l'última setmana i, a continuació, decidiu que us interessa veure la setmana desglossada per dies.

1. Feu clic a la icona de segment Segment, a la part superior de la taula d'estadístiques.
  2. Seleccioneu Hora al menú desplegable per veure un submenú amb les opcions següents:

1. Dia de la setmana (per exemple, dilluns, dimarts, dimecres, etc.)
    2. Dia (per exemple, dc., 21 de desembre de 2011)
    3. Setmana
    4. Mes
    5. Trimestre
    6. Any
    7. Hora del dia

Amb això, dividireu la taula d'estadístiques en files segons l'interval de dates que hàgiu seleccionat. Per exemple, en crear el segment "Dia de la setmana", l'única fila de dades que hi ha es converteix en vuit files: la fila original més una de nova per a cada dia de la setmana.