Udforsk dine data på fanen Kampagner

Denne artikel vedrører den forrige AdWords-oplevelse. Se, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

• Det er først og fremmest via fanen Kampagner, at du kan få indsigt i dine annoncers effektivitet.
  • Du kan spore kampagnestatistikker eller se specifikke data for annoncegrupper, annoncer og søgeord.
  • Du kan tilpasse den måde, dine data vises på.

Åbn din Google Ads-konto, og klik på fanen Kampagner øverst på skærmen. "Alle kampagner" vises sammen med en række underfaner. Hver af disse underfaner rummer forskellige visninger af dine data, så du vil nok bruge nogle af dem mere end andre, afhængigt af hvad du ønsker at vide.

Hvis du f.eks. er interesseret i, hvordan specifikke annoncer klarer sig, skal du bruge underfanen Annoncer, hvor du kan sammenligne enkelte annoncers effektivitet i forhold til hinanden. Eller hvis du vil justere indstillinger, der påvirker en hel kampagne, såsom budget, indstillinger for budgivning eller placering og enhedsmålretning, skal du bruge underfanen Indstillinger.

Værktøjet til rapportredigering

Værktøjet til rapportredigering er et analyseværktøj, der giver dig mulighed for at interagere med dine data via tabeller og diagrammer i flere dimensioner.

• En enkel brugerflade med træk og slip giver dig mulighed for hurtigt at opbygge og redigere tabeller og diagrammer i flere dimensioner, så der ikke er behov for at downloade alle data for at foretage en dybdegående analyse.
  • Analyse i flere segmenter giver dig mulighed for at opdele dine data med større detaljeringsgrad i dine tabeller og diagrammer.
  • Tilpassede diagrammer giver dig mulighed for hurtigt at visualisere mønstre og tendenser i dine data.
  • Avanceret filtrering og sortering giver dig mulighed for at filtrere segmenterede metrics (f.eks. mobilklik) og sortere efter flere kolonner.

Få flere oplysninger om, hvordan du udforsker dine data med værktøjet til rapportredigering.

Her er en oversigt over, hvad du finder på hver underfane:

1. Kampagner

Underfanen Kampagner er et godt udgangspunkt for at analysere effektiviteten af dine kampagner. Ligesom på de fleste af underfaner kan du tilpasse visningen af dine data. Du kan bl.a. tilføje kolonner til tabellen for at vise de data, der er mest nyttige for dig. Du kan f.eks. starte med klik, visninger og CTR for at sammenligne effektiviteten af hver af dine kampagner. Hvis du ønsker mere specifikke oplysninger, kan du klikke på de enkelte kampagner for at få flere detaljer.

Prøv det nu

2. Annoncegrupper

På underfanen Annoncegrupper kan du se, hvordan dine enkelte annoncegrupper klarer sig. Du kan bruge disse oplysninger til at fastslå, hvad der fungerer bedst for dine annoncegrupper, og derefter foretage justeringer og planlægge fremtidige kampagner.

Prøv det nu

3. Indstillinger

På underfanen Indstillinger kan du justere indstillinger, der påvirker en hel kampagne. Indstillinger som budget, netværk og budindstillinger, sprog, målretning efter placering, målretning efter enhed, kampagners slutdato og annonceplanlægning findes alle her.

Prøv det nu

4. Annoncer

På underfanen Annoncer kan du se data om hver enkelt annonce i din konto. Du kan sammenligne annoncer, se, hvilke der er mest vellykkede, og bruge disse oplysninger til at oprette endnu bedre annoncer. Du kan også redigere annoncer, der ikke er så effektive, sætte dem på pause eller fjerne dem.

Prøv det nu

5. Søgeord

På underfanen Søgeord kan du administrere alle dine søgeord. Her kan du se de søgeord, som du har valgt til alle dine kampagner, eller bare søgeordene i en enkelt annoncegruppe. Du kan også få oplysninger om effektivitet og kvalitet af dine søgeord, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, om du skal oprette flere søgeord eller redigere, slette eller sætte de eksisterende søgeord på pause.

Prøv det nu

6. Annonceudvidelser

Ved hjælp af annonceudvidelser kan brugerne nemt finde ud af mere om din virksomhed og det, du tilbyder, idet de får yderligere oplysninger som f.eks. adresse, telefonnummer, flere sidelinks og flere produktbilleder. Hvis du har valgt at bruge annonceudvidelser til at maksimere effekten af din kampagne, kan du spore deres effektivitet på underfanen Annonceudvidelser.

Prøv det nu

7. Dimensioner

På underfanen Dimensioner kan du sortere dine data ud fra forskellige dimensioner på tværs af en annoncegruppe, en kampagne eller hele din konto. Du kan bruge Dimensioner til at få vist statistik på tværs af andre faner i Google Ads. Du kan f.eks. få vist din samlede statistik efter måned, time eller geografisk område i én og samme rapport, eller du kan køre en rapport med henblik på sammenligning af det samlede antal klik i januar på tværs af alle annoncegrupper. Du kan endda se de byer, hvor dine klik kom fra.

Prøv det nu

8. Displaynetværk

På underfanen Displaynetværk kan du administrere dine displaykampagner og se effektivitetsdata for dine annoncer på Displaynetværket. Administrer dine displaykampagner ved at tilføje eller redigere målretningsmetoder, f.eks. søgeord, placeringer, emner, interesser samt remarketinglister, køn og alder. Se detaljerede oplysninger om, hvordan dine annoncegrupper klarer sig, og brug data til at optimere, administrere bud og fjerne ineffektive målretningsmetoder. Du kan se dine målretningsmetoder inden for en enkelt kampagne eller på tværs af alle kampagner, der er målrettet mod "Kun Displaynetværket" eller "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".

Prøv det nu