Sporing af effektivitet på fanen Startside

Denne artikel gælder for den gamle AdWords-oplevelse. Se, hvilken AdWords-oplevelse du bruger.

Som du nok har bemærket, er fanen AdWords-startside et centralt sted, der indeholder mange af dine kontooplysninger. Når du er fortrolig med den, kan du tilpasse nogle af modulerne på siden for bedre at kunne overvåge din effektivitet.

Vælg eller fjern dine moduler

Når du logger ind, kan du se lige så mange moduler (de felter på siden, der viser oplysninger om din konto), som du ønsker. Du skal blot følge disse trin for at vælge de moduler, der er vigtigst for dig:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Hvis du ikke allerede er på fanen Startside, når du logger ind, skal du klikke på fanen Startside.
  3. Klik på linket Tilpas moduler i øverste hjørne.
  4. Under "Modulvalg" finder du de moduler, du kan vælge imellem. Ud for det enkelte modul skal du markere eller fjerne markeringen i kolonnen Vis?, alt efter om du ønsker at se modulet, når du logger ind eller ej.
  5. Klik på Gem.
Prøv det nu

Tilpas forudindstillede moduler

Vi har oprettet nogle forudindstillede moduler til dig, på grundlag af hvad mange annoncører gerne vil se. Du vil f.eks. kunne se en effektivitetsgraf, der viser dine klik over tid.

Alligevel kan det være, at eksponeringer og ikke klik er mere interessante for dig. Eller du vil måske gerne se både dine omkostninger og dine klik på den effektivitetsgraf, der vises her.  Hvis det er tilfældet, kan du bare tilpasse de forudindstillede moduler. Sådan gør du:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Hvis du ikke allerede er på fanen Startside, når du logger ind, skal du klikke på fanen Startside.
  3. Klik på linket Tilpas moduler i øverste hjørne.
  4. Under "Modulvalg" finder du alle dine forudindstillede moduler. Her kan du klikke på rullemenuen for at vælge, hvilket område du vil tilpasse. Hvis du f.eks. vælger "Alle kampagner", betyder det, at dette vil påvirke nedenstående moduler, der fokuserer på alle dine kampagner under ét, f.eks. effektivitetsgrafen.
  5. På den næste rullemenu skal du vælge en metric – eller statistik – som du vil filtrere efter. Hvis du f.eks. vælger "Pris", viser effektivitetsgrafen dine omkostninger i stedet for dine klik over tid.
  6. Derefter kan du vælge en anden metric, som skal sammenlignes med den første metric. Hvis du f.eks. vælger "Pris" for den første parameter og derefter vælger "Klik" på denne anden rullemenu, vil din effektivitetsgraf vise både dine klik og dine omkostninger over tid.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på knappen Gem over de forudindstillede moduler.
Prøv det nu

Opret et tilpasset modul

Vil du gerne se, hvilke annoncer der altid har mere end 100 eksponeringer? Eller hvilke af dine annoncer der har færre end 50 klik? Du kan oprette tilpassede moduler, der viser dig specifikke oplysninger, hver gang du logger ind. Sådan gør du:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Du ser flere underfaner: Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer, Søgeord, Netværk, Målgrupper, Annonceudvidelser og Dimensioner. Hvis det ikke er dem alle, der vises, kan du klikke på rulleknappen for enden af fanerne for at tilføje flere.
  4. Klik på en fane – dvs. en kategori – som du vil oprette et tilpasset modul for. Hvis du gerne vil oprette en til søgeord, skal du f.eks. klikke på Søgeord. Klik derefter på rullemenuen Filter på den grå linje under fanerne.
  5. Herfra kan du fjerne et eksisterende modul (ved at klikke på Fjern ud for et modul) eller oprette et nyt modul ved at klikke på Opret filter.
  6. Når du klikker på Opret filter, ser du en rullemenu med forskellige valg for områder, du kan filtrere efter. Hvis du f.eks. gerne vil oprette filtre for søgeord, kan du filtrere efter klik, eksponeringer eller kvalitetsresultat.
  7. Når du har foretaget dine valg, kan du se en anden rullemenu, hvor du kan filtrere dine valg yderligere. Valgmulighederne afhænger af de valg, du har foretaget på den foregående rullemenu. Hvis du f.eks. vælger klik, kan du vælge, om du ønsker klik, der er større end, mindre end eller lig med et bestemt antal.
  8. Indtast det beløb, som du vil filtrere efter, i den tomme boks.
  9. Klik på+Tilføj et andet link for at filtrere dette yderligere. Du følger derefter de samme trin med at vælge en kategori og en filtertype og indtaste en værdi.
  10. Klik i feltet Gem filter, giv dit filter et navn, og klik på knappen Anvend. Klik derefter på fanen Startside for at føje det nye filter til fanen Startside.
  11. Klik på linket Tilpas moduler øverst til venstre.
  12. Find navnet på dit nye filter på listen over moduler, og klik på feltet under kolonnen Show? .
  13. Klik på Gem. Du kan nu se det nye tilpassede modul på fanen Startside.