Mål resultater for søkeord i Søkenettverket

Gjennomgå resultatene for søkeordene dine for å finne ut hvilke som i størst grad bidrar til at du når annonseringsmålene dine for kampanjene du har målrettet mot Googles søkenettverk. Du kan gjøre dette for eksempel ved å se og laste ned søkeordresultatene dine fra en bestemt tidsperiode, eller tilpasse Google Ads-statistikktabellen din for å se søkeordresultatene etter samsvartype. En annen mulighet er å kjøre en søkeorddiagnose for å evaluere kvalitetspoengene for søkeordene dine.

Slik ser du på søkeordresultatene dine og laster dem ned

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Søkeord på sidemenyen for å komme til søkeordsiden, og klikk deretter på prikkeikonet .
  3. Klikk på nedlastingsknappen download icon.
  4. Velg blant alternativene som er tilgjengelige.

Merk

Sørg for at statistikktabellen inneholder datoperioden, kolonnene, filtrene og segmentene du ønsker å ha med i rapporten. Segmentene du har brukt på dataene i tabellen, vises som kolonner i rapporten. Finn ut hvordan du lager en tilpasset visning for dataene dine.

Ettersom denne rapporten krever innsamling av store mengder informasjon, er fullstendige data for en gitt dag først tilgjengelig innen klokken 15.00 PST (Standardtid for Stillehavskysten) neste dag.

Slik sporer du kvalitetspoengene dine

Kvalitetspoengene er et mål på hvor relevante annonsene, søkeordene og landingssiden er for kunden. Hvert søkeord får kvalitetspoeng på en skala fra 1 til 10, der 1 er den laveste rangeringen og 10 den høyeste.

Slik aktiver du Kvalitetspoeng-kolonnen din:

1. Klikk på Søkeord i sidemenyen.
  2. Klikk på Kolonner-ikonet som du finner ovenfor statistikktabellen.
  3. Velg Endre kolonner
  4. Klikk på Kvalitetspoeng
  5. Velg attributtene du vil spore for kvalitetspoeng.
  6. Klikk på Bruk

Slik diagnostiserer du søkeordene dine

1. Klikk på Kampanjer i sidemenyen.
  2. Klikk på Søkeord
  3. Hold markøren over snakkebobleikonet ved siden av søkeordstatusen for å se antall kvalitetspoeng, og for å finne ut om søkeordet har annonsevisninger.

Slik diagnostiserer du store mengde søkeord

1. Klikk på navnet til kampanjen eller kampanjetypen i navigasjonspanelet.
  2. Klikk på Søkeord i sidemenyen.
  3. Klikk på Søk i søkeord-fanen øverst på siden.
  4. Klikk på ikonet med tre prikker 3 dot icon nedenfor diagrammet på toppen av siden.
  5. Velg Diagnostiser søkeord, som gjør at Kjør nå-alternativet vises. Klikk på Kjør nå.
  6. Velg innstillingene for diagnostikken i dialogene som vises, og klikk deretter på Kjør nå:
  7. Vent i noen minutter til diagnostikken har kjørt og lastet ned.

Det vises en melding nederst på skjermen når diagnostikken har startet. Det vises en annen melding nederst på skjermen når diagnostikken er ferdig.

8. Når diagnostikken er ferdig, finner du en kopi av rapporten i nedlastingsmappen til nettleseren.

Du kan også finne diagnoserapporten i Rapporter.

Merk

Hvis søkeordet ditt ikke har annonsevisninger, forklarer vi deg hvorfor og hjelper deg med å løse problemet. Du får også presentert en oversikt over kvalitetspoengene dine, blant annet søkeordenes relevans, opplevelsen av landingssiden din og innlastingstiden for landingssiden.

Linker til beslektet innhold